•  
     

11 vve rechten en plichten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

VvE rechten en plichten advocaten

GESPECIALISEERDE VVE RECHTEN EN PLICHTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde VvE rechten en plichten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten VvE rechten en plichten.

Advocaat VvE rechten en plichten

Heeft u te maken met VvE rechten en plichten en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde VvE rechten en plichten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met VvE rechten en plichten als expertise. Het VvE recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot de VvE rechten en plichten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van VvE rechten en plichten.

VvE rechten en plichten

Een Vereniging van Eigenaars, afgekort VvE, is een vereniging waarin alle mede-eigenaars van een apartementencomplex verenigd zijn. Het komt regelmatig voor dat onduidelijkheden bestaan over wat de VvE nu allemaal mag beslissen en wat haar plichten zijn. Veel van die rechten en plichten zijn wettelijk vastgelegd. Daarnaast kunnen ook de splitsingsakte, de splitsingstekening en het huishoudelijk reglement aanwijzingen geven over wat de VvE precies wel en niet mag en moet.

Het houden van vergaderingen

Eén van de belangrijkste verplichtingen van de VvE is het houden van vergaderingen. De algemene ledenvergadering (ALV) is het moment waarin afspraken kunnen worden gemaakt die bindend zijn. Hierin moet dus alles omtrent de financiën, het veranderen van regels en het onderhoud besproken worden. Het is niet toegestaan om buiten de ALV om dergelijke afspraken te maken. Voor sommige besluiten moet een grotere meerderheid voor stemmen. Om te voorkomen dat leden niet weten waarover gestemd kan worden, is het van belang dat de leden tijdig worden opgeroepen en ook weten wat er op de agenda staat.

Een conflict met de VvE

Het kan voorkomen dat een conflict ontstaat met de VvE. Dat kan bijvoorbeeld gaan over een genomen besluit waar een bewoner het niet mee eens is. Veel gestelde vragen zijn dan ook of een besluit wel rechtsgeldig is genomen, of de VvE ergens wel over had mogen beslissen en of er nog iets tegen een besluit te doen is. Het kan ook zijn dat de VvE juist weigert een bepaald besluit te nemen, bijvoorbeeld omdat het in het voordeel is van enkelen maar in het nadeel van de rest. Raadpleeg een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor gedegen juridisch advies.

Advocaat VvE rechten en plichten nodig?

De vertoonde VvE rechten en plichten specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in VvE rechten en plichten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de VvE rechten en plichten advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat VvE rechten en plichten.

Advocaten en advocatenkantoren VvE rechten en plichten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren VvE rechten en plichten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde VvE rechten en plichten advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN