•  
     

8 splitsingsakte advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Splitsingsakte advocaten

GESPECIALISEERDE SPLITSINGSAKTE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde splitsingsakte advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten splitsingsakte.

Advocaat splitsingsakte

Heeft u te maken met een splitsingsakte en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde splitsingsakte advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de splitsingsakte als expertise. Het VvE recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot splitsingsaktes. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een splitsingsakte.

Wat is een splitsingsakte?

De splitsingsakte is de akte waarin exact is omschreven hoe een appartementencomplex en de bijbehorende grond in afzonderlijke appartementsrechten is verdeeld. Bij discussie over de grenzen van gemeenschappelijke of privé ruimten kan dus de splitsingsakte worden geraadpleegd.

Wat moet in de splitsingsakte worden opgenomen?

De splitsingsakte dient om duidelijk te krijgen hoe het complex is verdeeld. Het is dus van belang dat dit er ook echt uit af te leiden is. Om dat te bewerkstelligen moet allereerst het betreffende gebouw nauwkeurig worden omschreven. Ook moeten de afzonderlijke appartementsrechten worden omschreven. De bijbehorende splitsingstekening kan daarbij helpen. Ook moeten de zogenaamde breukdelen worden genoemd: het aandeel dat eenieder heeft in het gehele gebouw. Meestal dient de oppervlakte van een appartement hierbij als basis. Deze verdeling is van belang bij het berekenen van de stemrechten.

Splitsingsakte wijzigen

De splitsingsakte kan niet zomaar gewijzigd worden. Dat is maar goed ook, want dat zou betekenen dat de grenzen van de privé ruimten ineens kunnen veranderen. Om de splitsingsakte te wijzigen, is vier vijfde, dus 80 procent, van het totaal aantal stemmen nodig. Het is verstandig om een advocaat van Advocatenkantoren.nl om advies te vragen alvorens men overgaat tot het wijzigen van de splitsingsakte; de gevolgen kunnen immers groot zijn.

Advocaat splitsingsakte nodig?

De vertoonde splitsingsakte specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in een splitsingsakte in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de splitsingsakte advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat splitsingsakte.

Advocaten en advocatenkantoren splitsingsakte

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren splitsingsakte op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde splitsingsakte advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN