•  
     

8 vve contract advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

VvE contract advocaten

GESPECIALISEERDE VVE CONTRACT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde VvE contract advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten VvE contract.

Advocaat VvE contract

Heeft u te maken met een VvE contract en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde VvE contract advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het VvE contract als expertise. Het VvE recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot VvE contracten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een VvE contract.

VvE contract

Binnen een appartementencomplex is een Vereniging van Eigenaars, kortweg VvE, aanwezig voor het beheer van het complex. Deze vereniging neemt beslissingen omtrent het appartementencomplex. Denk daarbij aan uit te voeren onderhoud, wijzigingen van de aktes, huisregels, enzovoorts. Het gebeurt nogal eens dat de bewoners van een appartementencomplex geen tijd, kennis of zin hebben om een dergelijke vereniging in stand te houden. Men kan er dan voor kiezen om middels een VvE contract het beheer van de vereniging uit te besteden. De organisatie waaraan wordt uitbesteed regelt dan alle taken van de VvE, zorgt dat aan de wettelijke verplichtingen wordt voldaan, en neemt op die manier een flinke last van de bewoners uit handen.

VvE contract opstellen

Het is belangrijk dat een goed VvE contract wordt opgesteld. In deze beheersovereenkomst wordt precies vastgelegd hoe de beheerorganisatie het beheer zal uitvoeren. Ook kunnen hier beperkingen aan het beheer worden gesteld, zodat bepaalde beslissingen door de bewoners worden uitgevoerd.

Advies omtrent VvE contracten

Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u adviseren over waar allemaal op gelet moet worden bij het opstellen van een VvE contract. De advocaat kent uiteraard de bekende valkuilen en kan u ervoor behoeden om in precies dezelfde valkuilen te vallen. De advocaat kan ook met u meedenken omtrent bepaalde keuzes in het contract en schetsen wat de gevolgen van een specifieke bepaling zijn. Vaak heeft een bepaalde bepaling meer gevolgen dan men in eerste instantie overziet. Het is daarom belangrijk om gebruik te maken van de kennis en kunde van een deskundig advocaat.

Advocaat VvE contract nodig?

De vertoonde VvE contract specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in VvE contracten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de VvE contract advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat VvE contract.

Advocaten en advocatenkantoren VvE contract

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren VvE contract op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde VvE contract advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN