•  
     

10 vve beheer advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

VvE beheer advocaten

GESPECIALISEERDE VVE BEHEER ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde VvE beheer advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten VvE beheer.

Advocaat VvE beheer

Heeft u te maken met VvE beheer en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde VvE beheer advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het VvE beheer als expertise. Het VvE recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot het VvE beheer. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van het VvE beheer.

VvE beheer

Als er voldoende deskundige leden met voldoende tijd en zin zijn, dan kunnen de bewoners van een appartementencomplex besluiten om zelf het beheer en bestuur van de Vereniging van Eigenaars (VvE) uit te voeren. Het is echter niet altijd even eenvoudig om de VvE te besturen; er is veel kennis van zaken nodig en bovendien gaat in het beheer vaak veel tijd zitten. Het kan daarom wenselijk zijn om bepaalde beheeractiviteiten over te laten aan een organisatie die daarin is gespecialiseerd.

Hoe kunnen we het VvE beheer uitbesteden?

Het is allereerst van belang om te bepalen welke beheerstaken precies uitbesteed gaan worden. Wilt u bijvoorbeeld alleen de administratie van de VvE uitbesteden? Of wilt u ook het technisch en bouwkundig beheer uitbesteden? Uiteraard moet hierover overeenstemming bestaan binnen de VvE. Vervolgens kan een lijst met keuzecriteria worden opgesteld. Waaraan moet een VvE beheerder voldoen? Denk bijvoorbeeld aan prijs, bereikbaarheid, service, contractvoorwaarden, enzovoorts. Hierna kunnen diverse beheerders worden aangeschreven en om een offerte worden gevraagd.

Juridische ondersteuning

Het is raadzaam om een VvE beheersovereenkomst vooraf te laten toetsen door een deskundige advocaat van Advocatenkantoren.nl. Deze kan uiteraard ook een beheersovereenkomst voor u opstellen of de VvE adviseren omtrent de te nemen stappen. Door hier goed over na te denken en deskundig advies in te winnen, voorkomt u dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Advocaat VvE beheer nodig?

De vertoonde VvE beheer specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in VvE beheer in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de VvE beheer advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat VvE beheer.

Advocaten en advocatenkantoren VvE beheer

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren VvE beheer op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde VvE beheer advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN