•  
     

10 vve oprichten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

VvE oprichten advocaten

GESPECIALISEERDE VVE OPRICHTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde VvE oprichten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten voor het oprichten van een VvE.

Advocaat VvE oprichten

Wilt u een VvE oprichten en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde VvE oprichten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met VvE oprichting als expertise. Het VvE recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot het oprichten van een VvE. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van het oprichten van een VvE.

VvE oprichten

Een Vereniging van Eigenaars (VvE) wordt van rechtswege, dus geheel automatisch en zonder dat iemand daar wat voor hoeft te doen, al opgericht bij de akte van splitsing. Dat is dus het moment dat één pand wordt opgedeeld in meerdere appartementsrechten. Elk appartementencomplex heeft dus van nature al een VvE. Die VvE is er gewoon. Het is dus niet mogelijk om een VvE op te richten. Een VvE hoort altijd bij een appartementencomplex en bestaat dus ook altijd al. Het kan wel zijn dat er een slapende VvE is. Maar hoe kun je die dan weer activeren?

Een slapende VvE activeren

Het is een heel karwei, maar uiteindelijk is het mogelijk om een slapende VvE weer te activeren. Hiervoor moet u uiteraard eerst inzicht krijgen in de juridische documentatie. Vraag bij het kadaster de splitsingsakte, het splitsingsreglement en de splitsingstekening op. Daaruit blijkt welke ruimten er zijn en wie het exclusieve gebruiksrecht van welk privévertrek heeft. Maak vervolgens een overzicht met lopende contracten en een overzicht van de financiën. Vervolgens kunt u een actieplan opstellen om de VvE te activeren. Hierin neemt u op wie het bestuur vormt, wie de kascommissie vormt, enzovoorts. Vervolgens kunt u de VvE activeren. Hierna moet u de VvE ‘wakker’ houden door minimaal eenmaal per jaar te vergaderen, een begroting op te stellen en aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen.

Juridisch advies of beheer uitbesteden?

Het activeren van een VvE kan nogal complex zijn voor iemand die geen juridische achtergrond heeft. Win daarom altijd deskundig advies in bij een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl. Zo voorkomt u dat er bijvoorbeeld twee VvE’s ontstaan of er in strijd met de wet wordt gehandeld.

Advocaat VvE oprichten nodig?

De vertoonde VvE oprichten specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het oprichten van een VvE in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de VvE oprichting advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat VvE oprichten.

Advocaten en advocatenkantoren VvE oprichten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren VvE oprichten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten in een VvE oprichten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN