12 vordering advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Wim Litjens Specialist

Vordering advocaten

GESPECIALISEERDE VORDERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde vordering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat vordering

Heeft u een vordering ontvangen of wilt u iemand vorderen tot betalen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij vorderingen.

Wat is een vordering?

Een vordering is in juridische zin een recht dat de een, de schuldeiser, op de ander, de schuldenaar, heeft, waarbij de schuldenaar verplicht is iets te geven, te doen of na te laten. Dat klinkt ingewikkeld, maar het is eigenlijk niet zo lastig. Als iemand iets van een ander koopt, hebben beide partijen vorderingen op elkaar. De koper heeft een vordering tot levering: de verkoper moet namelijk het gekochte leveren. De verkoper heeft een vordering tot betaling: de kopen moet namelijk de koopprijs betalen. Het dagelijks leven zit vol met vorderingen, zonder dat we daar verder over nadenken. Wij hebben bijvoorbeeld een geldvordering op de bank als daar positief saldo staat. Is dat saldo negatief, dan heeft de bank een geldvordering op ons.

Gelijk hebben en gelijk krijgen

Dat je een vordering hebt, zegt nog lang niet alles. Want wat als iemand weigert te betalen? Wat kun je dan nog doen? Het verstandigste is om in dat stadium een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen om de mogelijkheden te bespreken. Veelal kan er nog van alles gedaan worden om de kans op inning zo groot mogelijk te maken. Een advocaat kan ingebrekestellingen sturen om de wanbetaler aan te sporen over te gaan tot betaling. Maar ook als het niet om betaling maar om bijvoorbeeld levering gaat, kan een advocaat daarbij helpen. Een advocaat kent exact de juridische mogelijkheden.

Verhalen van kosten om een vordering te innen

Wanneer kosten worden gemaakt om een ander te dwingen tot nakoming van iets waartoe hij verplicht is, kunnen deze veelal op de ander verhaald worden. Het gaat dan vaak om incassokosten. Deze zijn genormeerd, zodat gewerkt wordt met vaste bedragen en niet met een vergoeding van de werkelijk gemaakte kosten. Neem contact op met een advocaat voor meer informatie hieromtrent.

Vordering advocaat nodig?

De vertoonde vordering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in allerlei soorten vorderingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de vordering advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren vorderingen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend vordering advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN