•  
     

10 vordering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Vordering advocaten

GESPECIALISEERDE VORDERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde vordering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat vordering

Heeft u een vordering ontvangen of wilt u iemand vorderen tot betalen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij vorderingen.

Wat is een vordering?

Een vordering is in juridische zin een recht dat de een, de schuldeiser, op de ander, de schuldenaar, heeft, waarbij de schuldenaar verplicht is iets te geven, te doen of na te laten. Dat klinkt ingewikkeld, maar het is eigenlijk niet zo lastig. Als iemand iets van een ander koopt, hebben beide partijen vorderingen op elkaar. De koper heeft een vordering tot levering: de verkoper moet namelijk het gekochte leveren. De verkoper heeft een vordering tot betaling: de kopen moet namelijk de koopprijs betalen. Het dagelijks leven zit vol met vorderingen, zonder dat we daar verder over nadenken. Wij hebben bijvoorbeeld een geldvordering op de bank als daar positief saldo staat. Is dat saldo negatief, dan heeft de bank een geldvordering op ons.

Gelijk hebben en gelijk krijgen

Dat je een vordering hebt, zegt nog lang niet alles. Want wat als iemand weigert te betalen? Wat kun je dan nog doen? Het verstandigste is om in dat stadium een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen om de mogelijkheden te bespreken. Veelal kan er nog van alles gedaan worden om de kans op inning zo groot mogelijk te maken. Een advocaat kan ingebrekestellingen sturen om de wanbetaler aan te sporen over te gaan tot betaling. Maar ook als het niet om betaling maar om bijvoorbeeld levering gaat, kan een advocaat daarbij helpen. Een advocaat kent exact de juridische mogelijkheden.

Verhalen van kosten om een vordering te innen

Wanneer kosten worden gemaakt om een ander te dwingen tot nakoming van iets waartoe hij verplicht is, kunnen deze veelal op de ander verhaald worden. Het gaat dan vaak om incassokosten. Deze zijn genormeerd, zodat gewerkt wordt met vaste bedragen en niet met een vergoeding van de werkelijk gemaakte kosten. Neem contact op met een advocaat voor meer informatie hieromtrent.

Vordering advocaat nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in vorderingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat vordering.

Advocaten en advocatenkantoren vorderingen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde vordering advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN