•  
     

8 verjaring vordering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Verjaring vordering advocaten

GESPECIALISEERDE VERJARING VORDERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bij verjaring van een vordering? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde incasso advocaten.

Advocaat verjaring vordering

Heeft u te maken met een verjaring van een vordering en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde incasso advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vorderingen als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een verjaring van een vordering.

Verjaring vordering

Een vordering verjaart op een gegeven moment. Wanneer dit is gebeurd, kunt u niet meer actief achter de schuldenaar aan om de vordering te innen. Alhoewel, het kan in theorie nog wel, maar als de schuldenaar weigert te betalen, kunt u daar niets tegen doen.

Ik heb een verjaarde vordering voldaan, wat nu?

Het kan voorkomen dat u of een schuldenaar van u een vordering heeft betaald die achteraf verjaard bleek. In dat geval hebt u geen recht op teruggave van het geld. Er is niet sprake van een onverschuldigde betaling. De vordering is weliswaar verjaard, maar niet vervallen. De vordering bestond dus nog wel, er konden alleen geen rechtsmiddelen meer worden ingezet om deze te innen. Wordt dus alsnog betaald, dan is daarmee de vordering voldaan en kan het geld niet later nog worden teruggehaald.

Voorkom verjaring van een vordering

Het tijdstip waarop een vordering verjaart, verschilt heel erg. De meeste vorderingen verlopen na vijf jaar. Bij consumentenkoop verjaart een vordering na twee jaar al. Na die periode kan de verkoper dus geen betaling meer afdwingen.

Mocht de verjaringstermijn bijna verlopen, dan is het raadzaam om de verjaring te stuiten. Dat houdt in dat de verjaringstermijn weer vanaf nul begint te lopen. Hiervoor is een schriftelijke aanmaning of duidelijke mededeling vereist. Let wel goed op dat aan alle juridische, formele eisen is voldaan. Wanneer de stuiting niet plaats heeft gevonden, kan de vordering verlopen zijn. De vordering is dan niet meer te innen, wat veel geld kan kosten. Laat daarom altijd een advocaat van Advocatenkantoren.nl de vordering stuiten. Zo weet u zeker dat het stuiten in orde is.

Advocaat nodig bij verjaring van een vordering?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in verjaging van vorderingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren bij een verjaring van vordering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde verjaring vordering advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN