26 mandeligheid advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Koen Wools Specialist
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Roxy de Weijer
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
Profiel Contact 265,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 250,00 p/u
Marten van Buiten Specialist
Marten van Buiten
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 240,00 p/u
Maan Hermans
Maan Hermans
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 185,00 p/u
Kwaku Afriyieh Specialist
Kwaku Afriyieh
Vaardige Advocaat BV
Kennemerplein 20, 2011 MJ , Haarlem
Profiel Contact 250,00 p/u
Diederik Briedé Specialist
Diederik Briedé
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u

Mandeligheid advocaten

GESPECIALISEERDE MANDELIGHEID ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde mandeligheid advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten mandeligheid.

Advocaat mandeligheid

Heeft u te maken met mandeligheid en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde mandeligheid advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met mandeligheid als expertise. Het vastgoedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot mandeligheid zaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van mandeligheid.

Wat is mandeligheid?

Men spreekt van mandeligheid wanneer sprake is van mede-eigendom van een onroerende zaak die twee of meer erven tot nut is. Het kan dan in concrete gevallen gaan over een schutting, muur, heg of pad op de erfgrens. De eigenaren van de desbetreffende erven zijn gezamenlijk eigenaar van die schutting, muur, heg of pad op de erfgrens. Dat houdt in dat beslissingen gezamenlijk moeten worden genomen en zowel kosten en baten voor gezamenlijke rekening komen. Moet de schutting worden vervangen, dan moeten beide partijen daar dus voor betalen.

Hoe ontstaat mandeligheid?

Mandeligheid kan op twee manieren ontstaan. Wanneer sprake is van een vrijstaande muur, hek of heg die in de lengterichting op de erfgrens staat, dan is automatisch sprake van mede-eigendom en mandeligheid. In andere gevallen ontstaat mandeligheid pas wanneer dit wordt vastgelegd in een notariële akte en deze in de openbare registers is ingeschreven. Het is in dit laatste geval dus niet zo dat mandeligheid automatisch ontstaat; je moet er wel wat voor doen.

Voor- en nadelen van mandeligheid

Mandeligheid brengt diverse voor- en nadelen met zich mee. Het voordeel is dat twee of meer partijen verantwoordelijk zijn voor het in stand houden van de onroerende zaak. De een mag niet zomaar beslissingen nemen over de zaak, zonder dat de ander daarmee instemt. Is een schutting mandelig, dan moeten dus beide buren de schutting onderhouden en mag niet zomaar één van beiden de schutting vervangen door een andere. Omdat er nogal wat conflicten over mandeligheid kunnen ontstaan, is het raadzaam om uw vraagstukken rondom mandeligheid voor te leggen aan een deskundig advocaat die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden.

Advocaat mandeligheid nodig?

De vertoonde mandeligheid specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in mandeligheden in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de mandeligheid advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren mandeligheid

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren mandeligheid op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN