17 arbitrageprocedure advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Kurmi Peters
Kurmi Peters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 180,00 p/u
Roxy de Weijer Specialist
Roxy de Weijer
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
Profiel Contact 265,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Faya Amien
Faya Amien
Forsyte Advocaten
Admiraliteitskade 72, 3063 ED, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Dominique Evers
Dominique Evers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Arbitrageprocedure advocaten

GESPECIALISEERDE ARBITRAGEPROCEDURE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde arbitrageprocedure advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten arbitrageprocedure.

Advocaat arbitrageprocedure

Krijgt u te maken met een arbitrageprocedure en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde arbitrageprocedure advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met arbitrageprocedures als expertise. Het vastgoedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot arbitrageprocedures. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een arbitrageprocedure.

Wat is een arbitrageprocedure?

Geschillen die ontstaan in relatie tot onroerend goed, hebben vaak het probleem dat ze een voortdurende relatie onherstelbaar kunnen beschadigen. In grote bouwprojecten moeten de betrokken personen en ondernemingen vaak nog maanden of zelfs jaren met elkaar door. Het is dan uiteraard niet de bedoeling dat het gehele project onder een geschil gaat lijden. Het is uiteraard mogelijk om een rechtszaak aan te spannen wanneer men meent dat onrecht is aangedaan. Er is echter ook alternatieve geschilbeslechting, zoals bijvoorbeeld arbitrage.

De voordelen van arbitrage

Wanneer een rechtszaak wordt aangespannen, staat het betrokken recht centraal. Er moet immers recht worden gedaan. De relatie tussen partijen is daarbij van ondergeschikt belang. Het kan echter verstandig zijn om te kiezen voor arbitrage. Daarbij staat veel meer de goede relatie tussen de partijen centraal en tracht men de relatie goed te houden. Er is meer ruimte om de daadwerkelijke pijnpunten te bespreken, zonder dat uiteraard de rechtvaardigheid uit het oog wordt verloren.

Deskundig advies op maat

Uiteraard moet een juridisch conflict wel gewoon van een oplossing worden voorzien. Daarom is het zaak een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. Deze advocaat kan u informeren over een eventuele arbitrale procedure en de relevante voor- en nadelen toelichten. Zo voorkomt u dat u te snel met een dergelijke procedure akkoord gaat, zonder precies te weten welke consequenties hieraan verbonden zijn.

Advocaat arbitrageprocedure nodig?

De vertoonde arbitrageprocedure specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in arbitrageprocedures in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de arbitrageprocedure advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren arbitrageprocedure

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren arbitrageprocedure op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend arbitrageprocedure advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN