17 antikraak advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 250,00 p/u
Kurmi Peters
Kurmi Peters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 180,00 p/u
Dominique Evers
Dominique Evers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Jochem van den Bosch Specialist
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u

Antikraak advocaten

GESPECIALISEERDE ANTIKRAAK ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde antikraak advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten antikraak.

Advocaat antikraak

Heeft u te maken met antikraak en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde antikraak advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met antikraak als expertise. Het vastgoedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot antikraak. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van antikraak.

Wat is antikraak?

Wanneer een pand gedurende langere tijd niet gebruikt wordt, kan het voor de eigenaar van het pand aantrekkelijk zijn om mensen te zoeken die antikraak in het pand willen verblijven. Dat is echter niet zonder risico’s.

Wel of geen huurbescherming?

Het is voor een pandeigenaar veelal nadelig als een huurder recht heeft op huurbescherming. In dat geval kan de huurder namelijk niet zomaar uit het pand worden gezet, bijvoorbeeld wanneer de eigenaar het pand weer wil exploiteren. Het is daarom van groot belang dat een advocaat van Advocatenkantoren.nl een juiste juridische constructie opzet waarin de wensen van de eigenaar van het betreffende pand centraal staan. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een bruikleenovereenkomst waarin de bewoners het pand mogen gebruiken, maar daarbij is van belang dat het gebruik van het pand om niet is, dus gratis. Wanneer een vergoeding wordt gerekend, komt men al snel bij een reguliere huurovereenkomst uit, waardoor de huurder huurbescherming kan genieten.

In overleg met de bewoner

Behalve het opzetten van een goede juridische constructie die recht doet aan de wensen van de eigenaar, is het uiteraard ook van belang dat de bewoners weten waar ze aan toe zijn. Door te zorgen dat de verwachtingen van de bewoners aansluiten bij de realiteit, kan hopelijk worden voorkomen dat de bewoners zich overvallen voelen door de beëindiging van de overeenkomst zodat een ontruiming hopelijk niet nodig is.

Advocaat antikraak nodig?

De vertoonde antikraak specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in antikraak in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de antikraak advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren antikraak

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren antikraak op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend antikraak advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN