•  
     

9 erfpacht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Erfpacht advocaten

GESPECIALISEERDE ERFPACHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde erfpacht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten erfpacht.

Advocaat erfpacht

Heeft u te maken met erfpacht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde erfpacht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het erfpacht als expertise. Het vastgoedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot het erfpacht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van erfpacht.

Wat is erfpacht?

Erfpacht is een juridische constructie, vergelijkbaar met huur. Een erfpachter heeft echter meer rechten dan een huurder; bijna net zoveel als een eigenaar. De erfpachter mag de grond die in erfpacht is uitgegeven voorzien van een opstalrecht en mag uit eigen beweging het erfpachtrecht verkopen.

Erfpachtcanon

Een grote valstrik bij erfpacht is de zogenaamde erfpachtcanon. Dit is de prijs die betaald wordt om de grond te mogen gebruiken. Het kan dus worden gezien als de huurprijs van de grond. De erfpachtcanon wordt over een bepaalde tijd vastgesteld, maar kan na het verstrijken van die periode door de eigenaar opnieuw worden vastgesteld. Ook kan de eigenaar diverse voorwaarden verbinden aan het gebruik van de grond. Als erfpachter heb je dus wel veel rechten, maar er zijn alsnog wel behoorlijk wat gevaren.

Juridisch advies bij erfpacht

Zowel erfpachter als eigenaar kunnen met juridische conflicten te maken krijgen. De erfpachter krijgt misschien ineens een forse verhoging van de erfpachtcanon voor zijn kiezen. Wat kan hij daar nog tegen doen? De eigenaar kan ook problemen ondervinden, bijvoorbeeld als hij van de erfpachter af wil.

De deskundige advocaten van Advocatenkantoren.nl zijn gespecialiseerd op het gebied van erfpacht en lossen deze en andere problemen rondom erfpacht graag voor u op. Uiteraard kunnen zij u bijstaan in juridische procedures.

Advocaat erfpacht nodig?

De vertoonde erfpacht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in erfpacht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de erfpacht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat erfpacht.

Advocaten en advocatenkantoren erfpacht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren erfpacht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde erfpacht advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN