•  
     

10 statutenwijziging advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Statutenwijziging advocaten

GESPECIALISEERDE STATUTENWIJZIGING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde statutenwijziging advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde statutenwijziging advocaten.

Advocaat statutenwijziging

Wilt u de statuten wijzigen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde statutenwijziging advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met statutenwijzigingen als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een statutenwijziging.

Statutenwijziging

In de statuten van een onderneming zijn de grondregels, de belangrijkste principes van een onderneming vastgelegd. Hierin staat bijvoorbeeld hoe besluiten worden genomen en wat de structuur van de onderneming is. Het kan gebeuren dat deze informatie niet meer accuraat is en bijgewerkt moet worden. Het kan ook dat er tegen bepaalde zaken wordt aangelopen in de dagelijkse praktijk, waardoor de statuten veranderd moeten worden. In die gevallen moet een statutenwijziging plaatsvinden.

Aandeelhoudersbesluit en notariële akte

Allereerst is daarvoor een aandeelhoudersbesluit noodzakelijk. Dit besluit moet genomen worden in de algemene vergadering van aandeelhouders (AVA). De vereisten voor het nemen van een geldig besluit staan in de geldende statuten en voor het overige in de wet. Wanneer het besluit rechtsgeldig is genomen, kan de statutenwijziging worden doorgevoerd en gemeld bij de Kamer van Koophandel. De advocaten van Advocatenkantoren.nl kunnen u helpen met een statutenwijziging en het proces voor u begeleiden.

Opstellen van de gewijzigde tekst

Al met al is het dus een behoorlijk intensief proces om de statuten te wijzigen. Het is daarom van belang niet zomaar alles in de statuten op te nemen. Daarin moeten enkel de grondbeginselen staan. Laat daarom de tekst opstellen door ervaren advocaten. Daarmee voorkomt u dat later de tekst opnieuw gewijzigd moet worden. Ook kan direct de rest van de statuten worden doorgenomen om andere problemen direct mee te nemen in de wijziging.

Advocaat statutenwijziging nodig?

De vertoonde statutenwijziging specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het wijzigen van statuten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat statutenwijziging.

Advocaten en advocatenkantoren statutenwijziging

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren statutenwijziging op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde statutenwijziging advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN