•  
     

22 statuten bv advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Statuten BV advocaten

GESPECIALISEERDE STATUTEN BV ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde statuten BV advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde statuten van besloten vennootschap advocaten.

Advocaat statuten bv

Wilt u statuten van de BV opstellen, wijzigen of laten controleren en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde statuten BV advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met statuten van BV als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van BV statuten.

Wat zijn statuten BV?

De statuten bevatten de grondregels van een onderneming. De statuten van de bv bevatten belangrijke bepalingen over het wezen van de onderneming. Het gaat bijvoorbeeld over de overdraagbaarheid van aandelen, het aantal aandelen waarin het kapitaal is verdeeld, enzovoorts.

Het belang van degelijke statuten

Goede statuten zijn van onmisbaar belang voor het welzijn van de onderneming. Wanneer de statuten niet kloppen of niet aan de wensen blijken te voldoen, kan de onderneming daarmee vleugellam worden. Het is daarom belangrijk goed na te denken over de basis van de onderneming. Denk daarbij niet alleen aan de aandelen, maar ook aan aandeelhouders, de naam, het doel en de zetel van de onderneming, enzovoorts.

Hulp bij het opstellen van statuten

Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u helpen met het opstellen van goede statuten voor de besloten vennootschap. De advocaat weet precies wat de mogelijkheden zijn. Hierdoor kunnen uw wensen tot uitdrukking komen in de op te stellen statuten. Ook weet de advocaat wat eventuele valkuilen zijn die op een later moment aan het licht kunnen komen. Door u daar nu alvast op te attenderen, kunt u besluiten bepaalde zaken anders te regelen. Hierdoor worden onverwachte verrassingen in de toekomst voorkomen.

De advocaat kan u uiteraard ook bijstaan met het oprichten van de onderneming, het wijzigen van de statuten en geschillen tussen aandeelhouders en overige stakeholders van de onderneming.

Advocaat statuten besloten vennootschap nodig?

De vertoonde statuten van BV specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in statuten van BV's in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat BV statuten.

Advocaten en advocatenkantoren BV statuten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren statuten van BV op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde statuten besloten vennootschap advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN