•  
     

6 statuten bv advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Statuten BV advocaten

GESPECIALISEERDE STATUTEN BV ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde statuten BV advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde statuten van besloten vennootschap advocaten.

Advocaat statuten bv

Wilt u statuten van de BV opstellen, wijzigen of laten controleren en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde statuten BV advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met statuten van BV als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van BV statuten.

Wat zijn statuten BV?

De statuten bevatten de grondregels van een onderneming. De statuten van de bv bevatten belangrijke bepalingen over het wezen van de onderneming. Het gaat bijvoorbeeld over de overdraagbaarheid van aandelen, het aantal aandelen waarin het kapitaal is verdeeld, enzovoorts.

Het belang van degelijke statuten

Goede statuten zijn van onmisbaar belang voor het welzijn van de onderneming. Wanneer de statuten niet kloppen of niet aan de wensen blijken te voldoen, kan de onderneming daarmee vleugellam worden. Het is daarom belangrijk goed na te denken over de basis van de onderneming. Denk daarbij niet alleen aan de aandelen, maar ook aan aandeelhouders, de naam, het doel en de zetel van de onderneming, enzovoorts.

Hulp bij het opstellen van statuten

Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u helpen met het opstellen van goede statuten voor de besloten vennootschap. De advocaat weet precies wat de mogelijkheden zijn. Hierdoor kunnen uw wensen tot uitdrukking komen in de op te stellen statuten. Ook weet de advocaat wat eventuele valkuilen zijn die op een later moment aan het licht kunnen komen. Door u daar nu alvast op te attenderen, kunt u besluiten bepaalde zaken anders te regelen. Hierdoor worden onverwachte verrassingen in de toekomst voorkomen.

De advocaat kan u uiteraard ook bijstaan met het oprichten van de onderneming, het wijzigen van de statuten en geschillen tussen aandeelhouders en overige stakeholders van de onderneming.

Advocaat statuten besloten vennootschap nodig?

De vertoonde statuten van BV specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in statuten van BV's in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat BV statuten.

Advocaten en advocatenkantoren BV statuten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren statuten van BV op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde statuten besloten vennootschap advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN