•  
     

5 sommatie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Sommatie advocaten

GESPECIALISEERDE SOMMATIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde sommatie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat sommatie

Heeft u een sommatie ontvangen of wilt u iemand sommeren en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een sommatie.

Wat is een sommatie?

Een sommatie is eigenlijk een andere benaming voor een aanmaning. Daarmee wordt iemand ‘gesommeerd’ om iets te doen. Het is als het ware een laatste aanmoediging om toch echt te doen wat wordt gevraagd. Veelal gaat het om een niet betaalde vordering. Een factuur staat nog open, en om de debiteur eraan te herinneren dat nu echt actie moet worden ondernomen, kan een sommatie of aanmaning worden verzonden. Een sommatie kan echter ook over andere zaken gaan, en een vordering tot nakoming inhouden.

Kosten gepaard met een sommatie

Het versturen van een sommatie is niet gratis. Ondernemingen willen dan ook graag de gemaakte kosten op de wanbetaler verhalen. Dat kan echter niet altijd, maar daar moet een goede reden voor zijn. Ook moet aan bepaalde voorwaarden zijn voldaan. Zo moet er tijdig een betalingsherinnering zijn verstuurd en moet uiteraard de vordering opeisbaar zijn. Maar ook wanneer aan die voorwaarden is voldaan, mogen niet zomaar alle kosten verhaald worden. De incassokosten zijn namelijk genormeerd en vastgesteld. De hoogte ervan hangt af van de hoogte van de vordering, en niet van de werkelijk gemaakte kosten.

Twijfel over incassokosten?

Twijfelt u over de in rekening gebrachte incassokosten, of wil u juist weten welke incassokosten u aan een wanbetaler in rekening kan brengen? Neem dan contact op met een van de ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl. Zij kunnen u alles vertellen over het verhalen van incassokosten en uitleggen wat u kunt doen om een vordering te innen.

Sommatie advocaat nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in een sommaties in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren bij een sommatie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde sommatie advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN