10 sommatie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 170,00 p/u
Diederik Briedé Specialist
Diederik Briedé
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Koen Wools Specialist
Chantal Beens
Chantal Beens
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Peter Jans
Peter Jans
Jans Company Law Firm
Leonard Springerlaan 19, 9727 KB, Groningen
Profiel Contact 190,00 p/u
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Sommatie advocaten

GESPECIALISEERDE SOMMATIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde sommatie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat sommatie

Heeft u een sommatie ontvangen of wilt u iemand sommeren en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een sommatie.

Wat is een sommatie?

Een sommatie is eigenlijk een andere benaming voor een aanmaning. Daarmee wordt iemand ‘gesommeerd’ om iets te doen. Het is als het ware een laatste aanmoediging om toch echt te doen wat wordt gevraagd. Veelal gaat het om een niet betaalde vordering. Een factuur staat nog open, en om de debiteur eraan te herinneren dat nu echt actie moet worden ondernomen, kan een sommatie of aanmaning worden verzonden. Een sommatie kan echter ook over andere zaken gaan, en een vordering tot nakoming inhouden.

Kosten gepaard met een sommatie

Het versturen van een sommatie is niet gratis. Ondernemingen willen dan ook graag de gemaakte kosten op de wanbetaler verhalen. Dat kan echter niet altijd, maar daar moet een goede reden voor zijn. Ook moet aan bepaalde voorwaarden zijn voldaan. Zo moet er tijdig een betalingsherinnering zijn verstuurd en moet uiteraard de vordering opeisbaar zijn. Maar ook wanneer aan die voorwaarden is voldaan, mogen niet zomaar alle kosten verhaald worden. De incassokosten zijn namelijk genormeerd en vastgesteld. De hoogte ervan hangt af van de hoogte van de vordering, en niet van de werkelijk gemaakte kosten.

Twijfel over incassokosten?

Twijfelt u over de in rekening gebrachte incassokosten, of wil u juist weten welke incassokosten u aan een wanbetaler in rekening kan brengen? Neem dan contact op met een van de ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl. Zij kunnen u alles vertellen over het verhalen van incassokosten en uitleggen wat u kunt doen om een vordering te innen.

Sommatie advocaat nodig?

De vertoonde sommatie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in sommaties in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren bij een sommatie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend sommatie advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •