•  
     

9 recht van erfpacht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Recht van erfpacht advocaten

GESPECIALISEERDE RECHT VAN ERFPACHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde recht van erfpacht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten recht van erfpacht.

Advocaat recht van erfpacht

Heeft u te maken met een recht van erfpacht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde recht van erfpacht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het recht van erfpacht als expertise. De erfpacht regelgeving verandert continu, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot recht van erfpacht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van het recht van erfpacht.

Wat is recht van erfpacht?

Het recht van erfpacht is een soort huur, waarbij de grond door de erfpachter wordt gepacht en de erfpachter het recht heeft om de grond te gebruiken. Het recht van erfpacht is een zeer sterk recht, dat bijna gelijk is aan het eigendomsrecht. Zo mag de erfpachter een opstalrecht op de grond vestigen en kan hij het erfpachtrecht en het opstalrecht verkopen. In ruil voor het recht van erfpacht betaalt de erfpachter een vergoeding aan de eigenaar van de grond. Deze vergoeding wordt de canon genoemd. De canon wordt per maand of jaar betaald, of kan voor de looptijd van de erfpacht worden afgekocht. Wanneer de looptijd van de erfpacht is verstreken, kan de eigenaar de canon opnieuw vaststellen. Hierdoor bestaat grote onzekerheid over de verkoopwaarde: als de canon ineens fors hoger wordt, kan het zijn dat het recht van erfpacht onverkoopbaar wordt.

Voorwaarden bij het erfpacht

Een eigenaar kan tal van voorwaarden stellen aan het gebruik van de grond door de erfpachter. Deze voorwaarden kunnen de bewegingsruimte van de erfpachter behoorlijk beperken. Het is daarom zeer verstandig om een advocaat de erfpachtovereenkomst te laten lezen en te laten controleren of de erfpachtovereenkomst geen vreemde of ongewenste bepalingen bevat. Ook is het verstandig om u goed te laten voorlichten over de voor- en nadelen van erfpacht. De ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl kunnen u hier uiteraard alles over vertellen.

Financiering van erfpacht

Omdat de eigenaar van de grond zelf de hoogte van de canon kan bepalen, zijn banken niet happig op financiering van woningen die op gepachte grond staan. Het is daarom van belang andere vormen van financiering aan te wenden.

Advocaat recht van erfpacht nodig?

De vertoonde recht van erfpacht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het recht van erfpacht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de recht van erfpacht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat recht van erfpacht.

Advocaten en advocatenkantoren recht van erfpacht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren recht van erfpacht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde recht van erfpacht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN