•  
     

9 erfpachtvoorwaarden advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Erfpachtvoorwaarden advocaten

GESPECIALISEERDE ERFPACHTVOORWAARDEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde erfpachtvoorwaarden advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten erfpachtvoorwaarden.

Advocaat erfpachtvoorwaarden

Krijgt u te maken met erfpachtvoorwaarden en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde erfpachtvoorwaarden advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met erfpachtvoorwaarden als expertise. De erfpacht regelgeving verandert continu, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot erfpachtvoorwaarden. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van erfpachtvoorwaarden.

Erfpachtvoorwaarden

Bij een erfpachtconstructie krijgt de erfpachter het gebruiksrecht van de grond. De erfpachter mag bijvoorbeeld een woning op de grond bouwen en in stand houden, of de grond gebruiken voor agrarische doeleinden. De wederpartij is de erfverpachter, die dus eigenaar is van de grond en aan wie een jaarlijkse vergoeding moet worden betaald, ook wel de canon genoemd.

De voor- en nadelen van erfpacht

Het grote voordeel van erfpacht is dat de grond niet gekocht hoeft te worden. Grond is erg duur en het kan dus veel geld schelen dat die grond niet gekocht hoeft te worden; men kan daardoor veelal een grotere woning kopen. Voor agrariërs is het handig dat de landbouwgrond gepacht kan worden zodat daar geen flinke investering voor nodig is. Uiteraard is het nadeel dat de grond niet in eigendom komt van de erfpachter en de erfpachter jaarlijks de canon betaalt zonder dat hij dat geld ooit weer terugziet. Ook kan de erfpachter gebonden zijn aan tal van erfpachtvoorwaarden waar hij niet altijd even makkelijk van af kan komen.

Mogelijke erfpachtvoorwaarden

In de erfpachtvoorwaarden is van alles af te spreken met betrekking tot het gebruiksrecht. Deze voorwaarden worden vastgelegd in de akte van uitgifte in erfpacht. Zo kunnen voorwaarden omtrent erfdienstbaarheden worden opgenomen, of kan zelfs bepaald worden in welke kleuren het buitenschilderwerk moet krijgen of kan een bepaling worden opgenomen dat de erfpachter bepaalde acties van de eigenaar moet dulden, zoals het laten grazen van schapen op een stuk land. Om te controleren of de erfpachtvoorwaarden in orde zijn, neemt u contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat erfpachtvoorwaarden nodig?

De vertoonde erfpachtvoorwaarden specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in erfpachtvoorwaarden in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de erfpachtvoorwaarden advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat erfpachtvoorwaarden.

Advocaten en advocatenkantoren erfpachtvoorwaarden

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren erfpachtvoorwaarden op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde erfpachtvoorwaarden advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN