•  
     

9 erfpachtovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Erfpachtovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE ERFPACHTOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde erfpachtovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten erfpachtovereenkomst.

Advocaat erfpachtovereenkomst

Heeft u te maken een erfpachtovereenkomst en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde erfpachtovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met erfpachtovereenkomsten als expertise. De erfpacht regelgeving verandert continu, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot erfpachtovereenkomsten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een erfpachtovereenkomst.

Wat is een erfpachtovereenkomst?

In de erfpachtovereenkomst worden alle voorwaarden met betrekking tot de erfpacht vastgesteld. De erfpachter moet zich uiteraard aan de voorwaarden houden die door de erfverpachter worden opgesteld.

Wat staat er in de erfpachtovereenkomst?

Uiteraard staat allereerst in de erfpachtovereenkomst vermeld om welke onroerende zaak het gaat. Men moet immers weten welke zaak in erfpacht is uitgegeven. Daarnaast worden ook de voorwaarden gegeven waaronder de erfpacht is aangegaan. Onderdeel daarvan is uiteraard de erfpachtcanon. Dit is de prijs die maandelijks of jaarlijks aan de eigenaar wordt betaald. Ook kunnen voorwaarden worden gesteld aan het gebruik van de grond en de opstallen daarop. Zo kan de eigenaar van de grond bedingen dat een woning in bepaalde kleuren moet blijven geverfd; de erfpachter mag dan dus niet zelf bepalen dat hij de woning in een andere kleur verft. Ook kan de eigenaar bedingen dat hij zijn schapen op de grond van de erfpachter mag laten grazen. Die voorwaarden kunnen behoorlijke impact hebben op het dagelijks leven; het is daarom belangrijk dat de voorwaarden voor het tekenen van de erfpachtovereenkomst goed worden doorgekeken door een specialistische advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Erfpacht door de gemeente

Er zijn gemeenten in Nederland die grond uitgeven in erfpacht. Dit waren heel veel gemeenten, maar veel van de gemeenten hebben aangegeven met de erfpacht te willen stoppen. De gemeente kan middels erfpacht aanvullende voorwaarden stellen die het niet via een bestemmingsplan of vergunning kan stellen.

Advocaat erfpachtovereenkomst nodig?

De vertoonde erfpachtovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in erfpachtovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de erfpachtovereenkomst advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat erfpachtovereenkomst.

Advocaten en advocatenkantoren erfpachtovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren erfpachtovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde erfpachtovereenkomst advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN