•  
     

9 erfpachtcanon advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Erfpachtcanon advocaten

GESPECIALISEERDE ERFPACHTCANON ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde erfpachtcanon advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten erfpachtcanon.

Advocaat erfpachtcanon

Heeft u te maken met een erfpachtcanon en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde erfpachtcanon advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de erfpachtcanon als expertise. De erfpacht regelgeving verandert continu, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot de erfpachtcanon. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een erfpachtcanon.

Wat is een erfpachtcanon?

Bij erfpacht wordt het recht verstrekt om een stuk grond te gebruiken. In ruil hiervoor betaalt de erfpachter jaarlijks de erfpachtcanon. Het is dus eigenlijk een soort huur van de grond. Doordat je de grond als het ware huurt en enkel de opstallen (dus bijvoorbeeld de woning zelf) koopt, betaal je minder dan wanneer je ook de grond zou kopen. Je bent dus eigenlijk goedkoper uit dan wanneer je ook de grond nog zou kopen. Voor mensen die een duurder huis willen maar beperkt zijn in de hoogte van hun hypotheek, kan een erfpachtconstructie daarom een goede mogelijkheid zijn. Ook zijn er sommige steden die bepaalde woningen enkel in erfpacht uitgeven; die grond wordt dan in het geheel niet verkocht. Gemeenten doen dat voor de stabiele inkomstenbron en kunnen in het erfpacht meer voorwaarden stellen aan het gebruik van de grond dan ze bijvoorbeeld in een bestemmingsplan kunnen doen.

Hoeveel erfpachtcanon betaal ik?

De vuistregel is dat je over een erfpacht jaarlijks zo’n vijf procent van de grondwaarde betaalt. Dat is dus behoorlijk wat. Als de grond € 120.000 waard was, dan betaal je jaarlijks circa € 6.000; omgerekend per maand betaal je dan € 500 voor de erfpacht. Je hebt uiteraard daarnaast dan nog de kosten voor een hypotheek.

Let op bij de erfpachtcanon

Let goed op bij een erfpachtconstructie omdat er tal van valkuilen kunnen zijn. Zo kan een erfpachter tal van voorwaarden stellen aan het gebruik van de grond, en kan het zijn dat de periode van de erfpachtcanon binnenkort afloopt waarna de erfverpachter de hoogte opnieuw mag vaststellen. Die kan dus veel hoger uitpakken dan het nu is. Laat daarom altijd de voorwaarden controleren door een advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat erfpachtcanon nodig?

De vertoonde erfpachtcanon specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in de erfpachtcanon in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de erfpachtcanon advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat erfpachtcanon.

Advocaten en advocatenkantoren erfpachtcanon

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren erfpachtcanon op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde erfpachtcanon advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN