•  
     

17 re-integratie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Jan Melief
Jan Melief
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Morgane Veenhuijzen Specialist
Morgane Veenhuijzen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "It is easier to rule a nation, than to raise 4 children"
Profiel Contact 225,00 p/u
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Floranne van der Ham
Floranne van der Ham
Lexman Advocaten
Prins Willem-Alexanderlaan 150, 7311 SZ, Apeldoorn
Profiel Contact 180,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn

Re-integratie advocaten

GESPECIALISEERDE RE-INTEGRATIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat re-integratie? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten re-integratie in uw regio.

Advocaat re-integratie

Heeft u te maken met het re-integratie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde re-integratie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met re-integratie als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met uw re-integratie.

Wat is re-integratie?

Wanneer een werknemer ziek is, zal hij in de meeste gevallen binnen twee weken de werkzaamheden weer hervat hebben. Helaas is dat niet voor elke werknemer het geval. Een werknemer kan immers ook langer uit de roulatie zijn en echt flink ziek zijn. Het is dan aan de werkgever en de werknemer om gezamenlijk aan een effectieve re-integratie te gaan werken. Het re-integratietraject is daarmee dus een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Zowel werkgever als werknemer zijn immers de dupe van de ziekte van de werknemer. De werkgever financieel en de werknemer fysiek of mentaal.

Eerste en tweede spoor

Re-integratie kan op twee manieren plaatsvinden. Allereerst kan sprake zijn van re-integratie eerste spoor. De werknemer kan dan weer bij de huidige werkgever aan de slag gaan. Eventueel kan het gaan om een nieuwe of aangepaste functie, maar de werknemer blijft bij dezelfde werkgever in dienst.

Daarnaast kan sprake zijn van re-integratie tweede spoor. De werknemer kan dan niet meer terecht bij de huidige werkgever, ook niet in een nieuwe of aangepaste functie, en krijgt passend werk bij een andere werkgever.

Re-integratiedossier en re-integratieverslag

De werkgever houdt alle inspanningen die voor de re-integratie worden uitgevoerd bij in een dossier. Dit vormt de basis van een verslag dat aan het einde van het gehele re-integratietraject wordt opgemaakt. Het UWV beoordeelt daarmee of werkgever en werknemer zich voldoende hebben ingespannen.

Gedurende het traject heeft de werknemer recht op loondoorbetaling van minimaal 70 procent van het loon. Dit recht duurt twee jaar. Het eerste jaar mag het loon niet onder het minimumloon uitkomen, het tweede jaar mag dat wel.

Ontstaan er geschillen over de re-integratie van een werknemer? Laat dan een gespecialiseerd advocaat naar de zaak kijken. U vindt bekwame en ervaren advocaten in dit rechtsgebied op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat re-integratie nodig?

De vertoonde re-integratie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het re-integratie in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de re-integratie advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat re-integratie.

Advocaten en advocatenkantoren re-integratie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren re-integratie op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde re-integratie advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN