•  
     

11 wia uitkering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Floranne van der Ham
Floranne van der Ham
Lexman Advocaten
Prins Willem-Alexanderlaan 150, 7311 SZ, Apeldoorn
Profiel Contact 180,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Cor de Lange Specialist
Cor de Lange
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Privacyrecht
  • "Arbeidsrecht omvat een complex van regelgeving en interpretaties, tijd voor een specialist!"
Roger Jansen
Roger Jansen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Leonie Dorrestein Specialist
Leonie Dorrestein
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Uw belang begint bij een heldere analyse opgevolgd met een doortastende aanpak!"
Sanne Mulder-Schapendonk Specialist
Sanne Mulder-Schapendonk
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Bij mij krijg je een reëel beeld van de kansen en van de kosten"
Profiel Contact 225,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

WIA uitkering advocaten

GESPECIALISEERDE WIA UITKERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat WIA uitkering? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten WIA uitkering in uw regio.

Advocaat WIA uitkering

Heeft u te maken met het WIA uitkering en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde WIA uitkering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met WIA uitkering als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met uw WIA uitkering.

Wat is een WIA uitkering?

Wanneer u bijna twee jaar ziek bent, door de ziekte minder kunt werken en daardoor niet hetzelfde als voorheen kunt verdienen, kunt u een WIA-uitkering aanvragen bij het UWV. Die WIA bestaat uit een tweetal regelingen: WGA (Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten) en IVA (Inkomensvoorziening Volledig Arbeidsongeschikten). De hoogte van de WIA uitkering hangt af van uw arbeidsverleden. U krijgt de loongerelateerde uitkering minimaal drie maanden. Met een bepaalde formule wordt het arbeidsverleden in jaren opgeteld; dit aantal kan afwijken van het aantal werkzame jaren! Vervolgens krijgt u per jaar arbeidsverleden in beginsel één maand loongerelateerde uitkering.

WIA uitkering aanvragen

Het kan soms lastig zijn om een WIA uitkering aan te vragen. Er moet aan tal van voorwaarden voldaan worden om in aanmerking te komen. Het is daarom belangrijk dat er niks wordt vergeten. Een advocaat die zich in deze materie heeft gespecialiseerd, kunt u vinden op Advocatenkantoren.nl.

Het is van belang om de uitkering tijdig aan te vragen. U moet de aanvraag uiterlijk in de 93e week doen dat u ziek bent. Na twee jaar, dus 104 weken, stopt de loondoorbetaling van de werkgever. Het is dus zeer van belang om tijdig de uitkering aan te vragen om te voorkomen dat u misgrijpt.

WIA uitkering wanneer er geen werkgever is?

Wanneer er geen werkgever is, bijvoorbeeld omdat u een Ziektewetuitkering krijgt, kan er onder omstandigheden toch een WIA uitkering plaatsvinden. U moet er dan samen met het UWV alles aan hebben gedaan om toch weer aan het werk te kunnen. Lukt dat niet of niet volledig, dan kunt u alsnog recht hebben op een WIA uitkering. Een gespecialiseerd advocaat kan u hierover meer vertellen.

Advocaat WIA uitkering nodig?

De vertoonde WIA uitkering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het WIA uitkering in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de WIA uitkering advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat WIA uitkering.

Advocaten en advocatenkantoren WIA uitkering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren WIA uitkering op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde WIA uitkering advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN