•  
     

38 wia uitkering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dennis Coppens Specialist
Dennis Coppens
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Elise Bink Specialist
Elise Bink
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

WIA uitkering advocaten

GESPECIALISEERDE WIA UITKERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat WIA uitkering? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten WIA uitkering in uw regio.

Advocaat WIA uitkering

Heeft u te maken met het WIA uitkering en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde WIA uitkering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met WIA uitkering als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met uw WIA uitkering.

Wat is een WIA uitkering?

Wanneer u bijna twee jaar ziek bent, door de ziekte minder kunt werken en daardoor niet hetzelfde als voorheen kunt verdienen, kunt u een WIA-uitkering aanvragen bij het UWV. Die WIA bestaat uit een tweetal regelingen: WGA (Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten) en IVA (Inkomensvoorziening Volledig Arbeidsongeschikten). De hoogte van de WIA uitkering hangt af van uw arbeidsverleden. U krijgt de loongerelateerde uitkering minimaal drie maanden. Met een bepaalde formule wordt het arbeidsverleden in jaren opgeteld; dit aantal kan afwijken van het aantal werkzame jaren! Vervolgens krijgt u per jaar arbeidsverleden in beginsel één maand loongerelateerde uitkering.

WIA uitkering aanvragen

Het kan soms lastig zijn om een WIA uitkering aan te vragen. Er moet aan tal van voorwaarden voldaan worden om in aanmerking te komen. Het is daarom belangrijk dat er niks wordt vergeten. Een advocaat die zich in deze materie heeft gespecialiseerd, kunt u vinden op Advocatenkantoren.nl.

Het is van belang om de uitkering tijdig aan te vragen. U moet de aanvraag uiterlijk in de 93e week doen dat u ziek bent. Na twee jaar, dus 104 weken, stopt de loondoorbetaling van de werkgever. Het is dus zeer van belang om tijdig de uitkering aan te vragen om te voorkomen dat u misgrijpt.

WIA uitkering wanneer er geen werkgever is?

Wanneer er geen werkgever is, bijvoorbeeld omdat u een Ziektewetuitkering krijgt, kan er onder omstandigheden toch een WIA uitkering plaatsvinden. U moet er dan samen met het UWV alles aan hebben gedaan om toch weer aan het werk te kunnen. Lukt dat niet of niet volledig, dan kunt u alsnog recht hebben op een WIA uitkering. Een gespecialiseerd advocaat kan u hierover meer vertellen.

Advocaat WIA uitkering nodig?

De vertoonde WIA uitkering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het WIA uitkering in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de WIA uitkering advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat WIA uitkering.

Advocaten en advocatenkantoren WIA uitkering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren WIA uitkering op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde WIA uitkering advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN