•  
     

38 ziektewet advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dennis Coppens Specialist
Dennis Coppens
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Elise Bink Specialist
Elise Bink
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Ziektewet advocaten

GESPECIALISEERDE ZIEKTEWET ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ziektewet? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ziektewet in uw regio.

Advocaat ziektewet

Heeft u te maken met het ziektewet en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ziektewet advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ziektewet als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met uw ziektewet.

Wat is de ziektewet

Het kan gebeuren dat een werknemer arbeidsongeschikt wordt en dus geen arbeid meer kan verrichten. Dat kan voor een complex vraagstuk zorgen. De werknemer wil doorgaans wel weer graag aan de slag indien dat mogelijk is, maar het kan zijn dat hij niet meer dezelfde werkzaamheden kan verrichten. Het is ook in het belang van de werkgever dat de werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Maar hoe zorg je daar nu voor? Dat verschilt uiteraard per geval en hangt heel erg van de situatie af. Veelal is het voor zowel de werknemer als de werkgever ten zeerste aan te raden om in een vroeg stadium een advocaat in de arm te nemen. Op die manier kunnen beide belangen zo goed mogelijk worden behartigd.

Geschil over de ziektewet

Het kan voorkomen dat er tussen werknemer en werkgever een geschil ontstaat met betrekking tot de ziektewet. De belangen zijn immers vaak groot en compleet tegengesteld. Het is aan te raden om een arbeidsrechtadvocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. Op die manier raakt u niet teveel emotioneel betrokken bij het geschil, wat het herstel immers zeker niet zal bevorderen.

Complexe regels in de ziektewet

De ziektewet is erg complex. Er zijn tal van regels waar zowel werkgever als werknemer zich aan moeten houden. Gelukkig zijn er advocaten die van al die regels op de hoogte zijn en u graag door het juridische doolhof helpen.

Advocaat ziektewet nodig?

De vertoonde ziektewet specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ziektewet in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de ziektewet advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ziektewet.

Advocaten en advocatenkantoren ziektewet

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ziektewet op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ziektewet advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN