2 ouderschapsplan advocaten
IN NIJMEGEN GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Ine Jacobs
Ine Jacobs
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Ouderschapsplan advocaten Nijmegen

GESPECIALISEERDE OUDERSCHAPSPLAN ADVOCATEN NIJMEGEN

Zoekt u een ouderschapsplan advocaat in Nijmegen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij het controleren, wijzigen of opstellen van een ouderschapsplan in Nijmegen.

Advocaat ouderschapsplan Nijmegen

Ouderschapsplan specialisten in Nijmegen

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van ouderschapsplan advocaten in Nijmegen. De experts in ouderschapsplannen in Nijmegen zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen. De getoonde advocaten kunnen u juridisch bijstaan als u een ouderschapsplan wilt controleren, opstellen, wijzigen of bij het niet nakomen van het ouderschapsplan. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een ouderschapsplan. Met een groot netwerk van ouderschapsplan advocaten in Nijmegen, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen bij een ouderschapsplan.

Ouderschapsplan

Wanneer ouders gezag over minderjarige kinderen uitoefenen en uit elkaar gaan, moeten beide ouders een ouderschapsplan opstellen. In dit plan worden de afspraken over de opvoeding en verzorging van de kinderen vastgelegd, zodat de kinderen zo min mogelijk de dupe zijn van de scheiding van de ouders. Dit is een wettelijke verplichting voor gehuwde en geregistreerde ouders, evenals voor samenwonende ouders met gezamenlijk gezag.

Wat staat er in een ouderschapsplan?

In het ouderschapsplan moeten bepaalde afspraken worden opgenomen. Bijvoorbeeld hoe de zorg en opvoeding verdeeld is of de omgang met de kinderen is verdeeld, hoe beide ouders elkaar informeren over belangrijke onderwerpen zoals de keuze voor een school en hoe de kosten van verzorging en opvoeding geregeld worden. Ook is het aan te raden om bepaalde uitgangspunten in de opvoeding vast te leggen om te voorkomen dat het kind bij de ene ouder veel meer of juist minder mag dan bij de ander; denk aan bedtijden, opvattingen over straffen en huiswerk. Ook kan een contactregeling met familie in het plan worden vermeld.

Onenigheid over het ouderschapsplan

Het ouderschapsplan is er primair voor de kinderen. Stel dan ook de kinderen voorop in de belangenafwegingen die u maakt. Een advocaat in Nijmegen van Advocatenkantoren.nl kan een ouderschapsplan opstellen waarbij alle belangen zo goed mogelijk gewaarborgd zijn.

Ouderschapsplan opstellen, wijzigen of controleren in Nijmegen?

Advocaten of advocatenkantoren met kennis over ouderschapsplannen in Nijmegen kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat een ouderschapsplan zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een ouderschapsplan expert in Nijmegen voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een ouderschapsplan advocaat in Nijmegen

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste ouderschapsplan advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten kantoren en advocaten geven juridisch advies in Nijmegen. Vergelijk ouderschapsplan advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, ervaring en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde ouderschapsplan advocaten in Nijmegen. Neem direct contact op met een ouderschapsplan specialist uit Nijmegen.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •