•  
     

5 ontruiming advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Ontruiming advocaten

GESPECIALISEERDE ONTRUIMING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde ontruiming advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ontruiming.

Advocaat ontruiming

Heeft u te maken met een ontruiming en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ontruiming advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontruimingen als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot ontruimingen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een ontruiming.

Ontruiming

Een pandeigenaar kan in verschillende situaties graag dat pand willen ontruimen. Denk bijvoorbeeld aan een huurder die weigert de huursommen te betalen, een huurder die weigert te vertrekken wanneer de verhuurder de woning nodig heeft voor dringend eigen gebruik, de huurder failliet is gegaan of krakers hun intrede in het pand hebben genomen.

Ontruiming is niet zo eenvoudig

Het is niet zo eenvoudig om een pand te  laten ontruimen. Vanwege het geweldsmonopolie mag de huurder zelf niet met geweld het pand ontruimen. Hij kan uiteraard de aanwezigen vriendelijk verzoeken het pand te verlaten, maar hij mag geen geweld gebruiken. De sterke arm der wet is dus nodig voor ontruiming, en dat kan juist het lastige zijn.

Verhalen van de schade

Wanneer u schade hebt geleden doordat een pand te laat ontruimd wordt, kunt u die schade mogelijk verhalen op de persoon of de personen die het pand te laat verlaten. Denk bijvoorbeeld aan schade doordat een nieuwe huurder niet of pas later het pand kan betrekken en dus pas ook later de huursommen betaalt. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u zowel proberen te helpen met het ontruimen van een pand, kan eventueel een kort geding instellen tegen een dreigende ontruiming en kan uiteraard ook trachten de schade door de gedwongen ontruiming verhalen op de personen die onrechtmatig in het pand verbleven.

Advocaat ontruiming nodig?

De vertoonde ontruiming specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in ontruiming in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de ontruiming advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ontruiming.

Advocaten en advocatenkantoren ontruiming

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ontruiming op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontruiming advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN