22 dringend eigen gebruik advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Dennis Boor
Dennis Boor
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 270,00 p/u
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 297,00 p/u
Monique Aarts
Monique Aarts
Aarts Advocatenkantoor
Oranjesingel 8, 6511 NT, Nijmegen
Profiel Contact 195,00 p/u
Marjolijn Lamers
Marjolijn Lamers
Nijenhuis & Lamers Advocaten
Voorstadslaan 254, 6542 TG, Nijmegen
Profiel Contact 175,00 p/u
Koen Wools Specialist
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag

Dringend eigen gebruik advocaten

GESPECIALISEERDE DRINGEND EIGEN GEBRUIK ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde dringend eigen gebruik advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten dringend eigen gebruik.

Advocaat dringend eigen gebruik

Heeft u te maken met een dringend eigen gebruik en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde dringend eigen gebruik advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met dringend eigen gebruik als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot een dringend eigen gebruik. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een dringend eigen gebruik.

Wat is dringend eigen gebruik?

Wanneer een huurder en verhuurder een huurovereenkomst aangaan, kan de verhuurder die in beginsel niet zomaar stopzetten. Een huurder geniet namelijk huurbescherming om te voorkomen dat een huurder zomaar op straat gezet kan worden. Toch zijn er redenen waarom een verhuurder de huurder wel uit kan zetten. Eén van die redenen is dringend eigen gebruik. Dat betekent dat de huurder uitgezet kan worden wanneer de verhuurder de woning zelf dringend nodig heeft voor eigen gebruik, of wanneer de verhuurder de woning wil slopen of renoveren.

Wanneer is sprake van dringend eigen gebruik?

Het begrip ‘dringend eigen gebruik’ is nogal lastig. Want wanneer is precies sprake van eigen gebruik, en wanneer is dat voldoende dringend om de huurder uit te zetten? Juist omdat een huurder zoveel huurbescherming geniet, is het van belang dat dit criterium niet te snel aanwezig wordt geacht. Het kan namelijk al snel een grond zijn die een verhuurder er met de haren bij sleept om de huurder maar weg te krijgen. Het moet dus echt gaan om een reden die dringend is en eigen gebruik rechtvaardigt. Gedacht kan worden aan een medische noodzaak of een noodzakelijke renovatie.

Alternatieve woonruimte

De huurder mag niet zomaar worden uitgezet en op straat worden gezet. Er moet namelijk passende vervangende woonruimte voor de huurder beschikbaar zijn. Verder moet er dus een belangenafweging plaatsvinden, waarbij de belangen van de verhuurder tegenover die van de huurder worden gezet. Het is een zorgvuldige afweging met veel complicerende factoren. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan advies geven over het dringend eigen gebruik en hoe dit begrip in de juridische praktijk wordt ingevuld.

Advocaat dringend eigen gebruik nodig?

De vertoonde dringend eigen gebruik specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in een dringend eigen gebruik in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren dringend eigen gebruik

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren dringend eigen gebruik op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde dringend eigen gebruik advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN