32 huurder uitzetten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Amy Thomas
Amy Thomas
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 200,00 p/u
Salima Ouald Chaib
Salima Ouald Chaib
Lima Advocatuur
Keurenplein 39, 1069 CD, Amsterdam
Profiel Contact 175,00 p/u
Marten van Buiten Specialist
Marten van Buiten
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 240,00 p/u
Roxy de Weijer Specialist
Roxy de Weijer
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
Profiel Contact 265,00 p/u
Maan Hermans
Maan Hermans
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 185,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 190,00 p/u
Koen Wools Specialist
Wim Schröder
Wim Schröder
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Profiel Contact 205,00 p/u
Ronald Zwiers Specialist
Ronald Zwiers
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Profiel Contact 250,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 250,00 p/u

Huurder uitzetten advocaten

GESPECIALISEERDE HUURDER UITZETTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat om een huurder uit te laten zetten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten in huurrecht.

Advocaat huurder uitzetten

Heeft u te maken met een huurder die u wilt laten uitzetten en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met huurrecht als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Als u een huurder uit uw huis of bedrijfsruimte wilt zetten is het verstandig om een advocaat huurrecht in te schakelen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning als u een huurder wilt laten uitzetten.

Huurder uitzetten

Het is in Nederland niet gemakkelijk om een huurder uit huis te laten zetten. Een huurder geniet een sterke bescherming. Het is ook niet zomaar iets om iemand uit huis te zetten; iemand komt op straat te staan en dat heeft grote gevolgen voor het privéleven van een persoon. Toch zijn er genoeg redenen te bedenken waarom u iemand weg wil hebben. Iemand betaalt structureel zijn huur niet, er is sprake van ernstige overlast, en ga zo maar door.

Wanneer mag ik een huurder uitzetten?

U mag een huurder uitzetten wanneer de rechter de huurovereenkomst heeft ontbonden. De rechter ontbindt een huurovereenkomst niet zomaar. Er moet sprake zijn van één van de volgende vijf situaties. Allereerst kan er een huurachterstand van minimaal drie maanden zijn. Ten tweede kan een huurder een wietplantage opzetten in de woning. Ten derde kan een woning dringend nodig zijn voor eigen gebruik. Ten vierde kan sprake zijn van illegale onderverhuur en ten slotte kan sprake zijn van ernstige overlast. In deze gevallen mag u alsnog niet zelf de huurder uitzetten; u moet nog steeds langs de rechter.

Advocaat bij huurder uitzetten

Wilt u graag een huurder uitzetten, schakel dan een advocaat in van Advocatenkantoren.nl. Een advocaat weet precies wat de gronden voor uitzetting zijn en kan een dossier samenstellen om als bewijs te dienen.

Huurder uitzetten? Vind een advocaat!

De vertoonde specialisten om een huurder er uit te zetten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in huurders uitzetten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huurder uitzetten advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren huurrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend huurrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN