•  
     

17 huurder uitzetten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Wim Schröder
Wim Schröder
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam

Huurder uitzetten advocaten

GESPECIALISEERDE HUURDER UITZETTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat om een huurder uit te laten zetten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten in huurrecht.

Advocaat huurder uitzetten

Heeft u te maken met een huurder die u wilt laten uitzetten en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met huurrecht als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Als u een huurder uit uw huis of bedrijfsruimte wilt zetten is het verstandig om een advocaat in te schakelen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning als u een huurder wilt laten uitzetten.

Huurder uitzetten

Het is in Nederland niet gemakkelijk om een huurder uit huis te laten zetten. Een huurder geniet een sterke bescherming. Het is ook niet zomaar iets om iemand uit huis te zetten; iemand komt op straat te staan en dat heeft grote gevolgen voor het privéleven van een persoon. Toch zijn er genoeg redenen te bedenken waarom u iemand weg wil hebben. Iemand betaalt structureel zijn huur niet, er is sprake van ernstige overlast, en ga zo maar door.

Wanneer mag ik een huurder uitzetten?

U mag een huurder uitzetten wanneer de rechter de huurovereenkomst heeft ontbonden. De rechter ontbindt een huurovereenkomst niet zomaar. Er moet sprake zijn van één van de volgende vijf situaties. Allereerst kan er een huurachterstand van minimaal drie maanden zijn. Ten tweede kan een huurder een wietplantage opzetten in de woning. Ten derde kan een woning dringend nodig zijn voor eigen gebruik. Ten vierde kan sprake zijn van illegale onderverhuur en ten slotte kan sprake zijn van ernstige overlast. In deze gevallen mag u alsnog niet zelf de huurder uitzetten; u moet nog steeds langs de rechter.

Advocaat bij huurder uitzetten

Wilt u graag een huurder uitzetten, schakel dan een advocaat in van Advocatenkantoren.nl. Een advocaat weet precies wat de gronden voor uitzetting zijn en kan een dossier samenstellen om als bewijs te dienen.

Huurder uitzetten? Vind een advocaat!

De vertoonde huurrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het uitzetten van huurders in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huurder uitzetten advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat om een huurder uit te zetten.

Advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren huurrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten om een huurder uit te laten zetten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN