21 huurder uitzetten advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 250,00 p/u
Johan Honders
Johan Honders
Citylex!
Westblaak 92, 3012 KM, Rotterdam
Profiel Contact 210,00 p/u
Dominique Evers
Dominique Evers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Amy Thomas
Amy Thomas
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 200,00 p/u
Mark Schmidt Specialist
Mark Schmidt
Advocatenkantoor Schmidt
Donker Curtiusstraat 97, 1051 MC, Amsterdam
Profiel Contact 185,00 p/u

Huurder uitzetten advocaten

GESPECIALISEERDE HUURDER UITZETTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat om een huurder uit te laten zetten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten in huurrecht.

Advocaat huurder uitzetten

Heeft u te maken met een huurder die u wilt laten uitzetten en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met huurrecht als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Als u een huurder uit uw huis of bedrijfsruimte wilt zetten is het verstandig om een advocaat huurrecht in te schakelen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning als u een huurder wilt laten uitzetten.

Huurder uitzetten

Het is in Nederland niet gemakkelijk om een huurder uit huis te laten zetten. Een huurder geniet een sterke bescherming. Het is ook niet zomaar iets om iemand uit huis te zetten; iemand komt op straat te staan en dat heeft grote gevolgen voor het privéleven van een persoon. Toch zijn er genoeg redenen te bedenken waarom u iemand weg wil hebben. Iemand betaalt structureel zijn huur niet, er is sprake van ernstige overlast, en ga zo maar door.

Wanneer mag ik een huurder uitzetten?

U mag een huurder uitzetten wanneer de rechter de huurovereenkomst heeft ontbonden. De rechter ontbindt een huurovereenkomst niet zomaar. Er moet sprake zijn van één van de volgende vijf situaties. Allereerst kan er een huurachterstand van minimaal drie maanden zijn. Ten tweede kan een huurder een wietplantage opzetten in de woning. Ten derde kan een woning dringend nodig zijn voor eigen gebruik. Ten vierde kan sprake zijn van illegale onderverhuur en ten slotte kan sprake zijn van ernstige overlast. In deze gevallen mag u alsnog niet zelf de huurder uitzetten; u moet nog steeds langs de rechter.

Advocaat bij huurder uitzetten

Wilt u graag een huurder uitzetten, schakel dan een advocaat in van Advocatenkantoren.nl. Een advocaat weet precies wat de gronden voor uitzetting zijn en kan een dossier samenstellen om als bewijs te dienen.

Huurder uitzetten? Vind een advocaat!

De vertoonde specialisten om een huurder er uit te zetten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in huurders uitzetten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huurder uitzetten advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren huurrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend huurrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN