•  
     

33 kindermishandeling advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Kindermishandeling advocaten

GESPECIALISEERDE KINDERMISHANDELING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat kindermishandeling? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde kindermishandeling advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat kindermishandeling

Wordt u verdacht of is uw kind slachtoffer van kindermishandeling en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met kindermishandeling als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in kindermishandeling zaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van kindermishandeling.

Kindermishandeling

De meeste mensen zullen ongeveer wel weten welke delicten met kindermishandeling worden bedoeld. Wanneer een kind stelselmatig wordt geslagen door de ouders, lijkt het evident dat sprake is van kindermishandeling. Maar er is een hele groep gevallen te bedenken waarbij die scheidslijn veel minder duidelijk is. Want is het ook kindermishandeling wanneer een kind nooit buiten mag spelen? Of wanneer een kind elke dag van de ouders te horen krijgt dat het dom is en niets kan? Op de lange termijn kan dat voor een kind zeer ernstige gevolgen hebben. En wat te denken wanneer een kind onvoldoende kleding van zijn ouders krijgt en daardoor in de winter met te weinig kleren om het lijf loopt?

De straffen bij kindermishandeling

De straffen die bij kindermishandeling kunnen worden opgelegd, hangen sterk af van de omstandigheden van het geval. De ene mishandeling is immers de andere niet. Het zal vooral afhangen van de gevolgen voor het kind welke straf er wordt opgelegd.

Behalve gevangenisstraf, kan eveneens uithuisplaatsing van het kind worden gevorderd. Dat betekent dat het kind niet meer bij de ouders mag wonen, maar elders wordt ondergebracht. Dat is een zeer ingrijpende maatregel die van belang is om het welzijn van het kind te waarborgen.

Kindermishandeling advocaat

De verdachte van kindermishandeling doet er goed aan zo spoedig mogelijk in het strafproces een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. Dat komt zijn belangenbehartiging ten goede.

Advocaat kindermishandeling nodig?

De vertoonde kindermishandeling specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in kindermishandeling in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de kindermishandeling advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende kindermishandeling advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren kindermishandeling

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk kindermishandeling advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde kindermishandeling advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN