•  
     

33 dierenmishandeling advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Dierenmishandeling advocaten

GESPECIALISEERDE DIERENMISHANDELING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat dierenmishandeling? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde dierenmishandeling advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat dierenmishandeling

Wordt u verdacht of bent u slachtoffer van dierenmishandeling en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met dierenmishandeling als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in dierenmishandeling zaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van dierenmishandeling.

Dierenmishandeling

In het Wetboek van Strafrecht is zowel dierenmishandeling als dierenverwaarlozing strafbaar gesteld. Het is uiteraard lastig om een definitie van het begrip dierenmishandeling of dierenverwaarlozing te geven. De meest duidelijke gevallen zullen wel voor zich spreken, maar wanneer valt een grensgeval nog onder dierenmishandeling en wanneer niet meer?

De definitie van dierenmishandeling

Om sprake te laten zijn van dierenmishandeling, moet aan een aantal voorwaarden voldaan zijn. Het moet gaan om een handelen of nalaten waarbij geen redelijk doel is gemoeid of waarbij de handeling of het nalaten niet meer in verhouding staat tot het doel waartoe het dient. Daarnaast moet het gaan om het veroorzaken van pijn of letsel of een benadeling van de gezondheid of het welzijn van het dier. Dat zijn vrij vage definities, maar ze geven wel een duidelijk beeld van wat er bedoeld wordt. Of in een concreet geval sprake is van dierenmishandeling, zal aan de rechter zijn.

De straffen voor dierenmishandeling

Wanneer de rechter iemand schuldig acht aan dierenmishandeling, kan een hoge geldboete of een gevangenisstraf van maximaal drie jaar worden opgelegd. Daarnaast zal de dader veelal een verbod krijgen om dieren te mogen hebben voor kortere of langere tijd.

Bent u verdachte van dierenmishandeling, schakel dan zo snel mogelijk een advocaat van Advocatenkantoren.nl in.

Advocaat dierenmishandeling nodig?

De vertoonde dierenmishandeling specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in dierenmishandeling in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de dierenmishandeling advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende dierenmishandeling advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren dierenmishandeling

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk dierenmishandeling advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde dierenmishandeling advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN