•  
     

33 stalking advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Stalking advocaten

GESPECIALISEERDE STALKING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in stalking? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde stalking advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat stalking

Wordt u verdacht of bent u slachtoffer van stalking en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met stalking als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in stalking zaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van stalking.

Wat is stalking?

Stalking is het herhaaldelijk inbreuk maken op de persoonlijke levenssfeer van een ander. Met stalking kan iemand het leven zuur worden gemaakt en kan iemand grote angst worden ingeboezemd. Het is mede daarom dat de straffen voor stalking relatief hoog zijn.

Wat is stalking precies?

Om te worden veroordeeld voor stalking, moet aan bepaalde voorwaarden moet voldaan. Allereerst moet er sprake zijn van opzet. Wanneer u iemand toevallig elke dag tegenkomt op een andere plek, is dat nog geen opzet en is er dus geen sprake van stalking. Het wordt natuurlijk wel lastig om uit te leggen dat u iemand steeds heel toevallig tegenkomt op de meest willekeurige plekken. Daarnaast moet er sprake zijn van een langer tijdsbestek. De stalker moet zijn handelen dus een zekere tijd volhouden. Hoe lang dat precies is, staat niet vast. Dat hangt uiteraard van de gedragingen van de stalker af. Bij de ene persoon zal een jaar lang volgen nog geen stalking opleveren omdat de gedragingen niet ernstig genoeg zijn of de stalker in dat jaar weinig actie onderneemt. In een ander geval kan al in veel kortere termijn sprake zijn van stalking.

Een advocaat voor stalking

Het kan voor diverse personen raadzaam zijn om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in de arm te nemen wanneer sprake is van stalking. Dat is bijvoorbeeld het geval voor de verdachte van stalking om zijn rechten optimaal te behartigen, maar ook voor het slachtoffer kan het aan te raden zijn om een advocaat in te schakelen om bijvoorbeeld een aangifte tegen een stalker op te stellen.

Advocaat stalking nodig?

De vertoonde stalking specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in stalking in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de stalking advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende stalking advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren stalking

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk stalking advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde stalking advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN