•  
     

5 handelsgeschil advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Handelsgeschil advocaten

GESPECIALISEERDE HANDELSGESCHIL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde handelsgeschil advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde handelsgeschil advocaten.

Advocaat handelsgeschil

Heeft u een handelsgeschil en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde handelsgeschil advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met handelsgeschillen als expertise. Het handelsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een handelsgeschil.

Handelsgeschil

Een handelsgeschil is een ruime benaming voor vrijwel elk geschil dat bedrijven onderling kunnen hebben. Een handelsgeschil kan internationaal zijn, maar dat hoeft niet per se. Bij een nationaal geschil zal men zich moeten wenden tot de nationale rechtsmiddelen, dus de rechter. Men kan er ook voor kiezen gebruik te maken van arbitrage of mediation.

Handelsgeschil in het buitenland

Wanneer een handelsgeschil zich in het buitenland plaatsvindt, zijn er mogelijk extra manieren om het geschil te beslechten. Mogelijk kan bijvoorbeeld de ambassade bemiddelen bij oplossing van het geschil. De ambassade doet dat echter niet zomaar. Ook kan de ambassade geen dwingende regelingen treffen; de partijen moeten ermee akkoord gaan. De ambassade gaat niet over tot bemiddeling wanneer de klagende partij nog niet bij de wederpartij heeft geklaagd, wanneer er al een rechterlijke uitspraak is gedaan of wanneer onderling al is afgesproken dat het geschil middels alternatieve procedures (zoals arbitrage) moet worden beslecht. Arbitrage is veelal goedkoper, sneller, minder formeel en makkelijker uitvoerbaar.

Overige instanties

Ook kunnen overige instanties nog helpen bij het geschil. Denk bijvoorbeeld aan de International Chamber of Commerce (de ICC). Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u vertellen waar u mogelijk een beroep op kunt doen om uw geschil tot een goed einde te brengen.

Advocaat handelsgeschil nodig?

De vertoonde handelsgeschil specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in handelsgeschillen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat handelsgeschil.

Advocaten en advocatenkantoren handelsgeschil

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren handelsgeschil op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde handelsgeschil advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN