•  
     

21 handelscontract advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Handelscontract advocaten

GESPECIALISEERDE HANDELSCONTRACT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde handelscontract advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde handelsovereenkomst advocaten.

Advocaat handelscontract

Wilt u een handelscontract opstellen, controleren of beëindigen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde handelscontract advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met handelscontracten als expertise. Het handelsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een handelscontract.

Handelscontract

Een handelscontract, ook wel handelsovereenkomst genoemd, is een contract tussen professionele partijen waarbij de afspraak wordt gemaakt dat tegen betaling bepaalde diensten of goederen worden afgenomen. Dat is een mond vol, maar komt eigenlijk gewoon neer op een regulier contract om een product of dienst af te nemen, maar dan gesloten door professionele partijen.

Het opstellen van een handelscontract

Een handelscontract mag in principe alles bevatten wat partijen willen afspreken, mits dat niet te ver gaat. Zo mag een contract niet in strijd zijn met de wet of de goede zeden. Verder heerst er een grote mate van partijautonomie en contractsvrijheid. Wel is het verstandig om bepaalde zaken zeker in een handelscontract op te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een schadevergoeding en een boeteclausule wanneer het contract niet wordt nagekomen. Die boeteclausules zijn aan diverse voorwaarden gebonden om effectief te kunnen zijn. Een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl helpt u daar graag bij.

Uitlegging van een contract

Vaak is een contract op een bepaalde manier opgesteld, maar kunnen er achteraf nog geschillen ontstaan rondom de uitlegging van het contract. Er is misschien gekozen om een bepaalde zin in het contract op te nemen, terwijl duidelijk iets anders is bedoeld dan de letter van de bepaling suggereert. En wat te denken van bepalingen die overduidelijk door beide partijen zijn geaccordeerd, maar niet in het contract zijn opgenomen? De ervaren advocaten pakken uw problemen graag op.

Advocaat handelscontract nodig?

De vertoonde handelscontract specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in handelscontracten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat handelscontract.

Advocaten en advocatenkantoren handelscontract

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren handelscontract op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde handelscontract advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN