•  
     

10 geheimhoudingsovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Geheimhoudingsovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE GEHEIMHOUDINGSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde geheimhoudingsovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde geheimhoudingsovereenkomst advocaten.

Advocaat geheimhoudingsovereenkomst

Wilt u een geheimhoudingsovereenkomst opstellen, controleren, beëindigen of juridisch laten onderzoeken en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde geheimhoudingsovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met geheimhoudingsovereenkomsten als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een geheimhoudingsovereenkomst.

Wat is een geheimhoudingsovereenkomst?

Een geheimhoudingsovereenkomst wordt gesloten over informatie die geheim moet blijven. Er wordt ook wel gesproken van een non-disclosure agreement, afgekort tot NDA.

Wanneer geheimhoudingsovereenkomst gebruiken?

Soms verstrekt een organisatie bepaalde informatie die bedrijfsgevoelig is en geheim moet blijven. Het gaat bijvoorbeeld over een mogelijke overname. Het bedrijf dat wil overnemen zal meer informatie willen over de financiële status van de onderneming en inzicht willen in de administratie. Om te voorkomen dat het bedrijf met deze informatie aan de haal gaat, kan een geheimhoudingsovereenkomst worden gesloten.

Wat moet in de geheimhoudingsovereenkomst staan?

Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan voor u de geheimhoudingsovereenkomst opstellen. Het principe van geheimhouding is vaak eenvoudig: de informatie moet geheim blijven. Maar hoe geheim is geheim? Mag de informatie worden gebruikt door werknemers van het overnemende bedrijf om bijvoorbeeld prognoses te maken? Moeten al die werknemers bij naam genoemd worden? En wie moet aansprakelijk worden gesteld als de informatie plots bij een concurrent terecht komt? Welke informatie valt precies onder de overeenkomst? Moet een boetebeding worden opgenomen, en zo ja, van hoeveel? Kortom: laat een advocaat goed nadenken over de inhoud van de overeenkomst om onverwachte verrassingen achteraf te voorkomen.

Advocaat geheimhoudingsovereenkomst nodig?

De vertoonde geheimhoudingsovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in geheimhoudingsovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat geheimhoudingsovereenkomst.

Advocaten en advocatenkantoren geheimhoudingsovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren geheimhoudingsovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde geheimhoudingsovereenkomst advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN