36 geheimhoudingsovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 170,00 p/u
Priscilla Jacometti
Priscilla Jacometti
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
Profiel Contact 250,00 p/u
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 265,00 p/u
Michael de Jong
Michael de Jong
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 265,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Erik Duinkerke Specialist
Erik Duinkerke
De Kempenaer Advocaten
Groningensingel 1, 6835 EA, Arnhem
Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Profiel Contact 205,00 p/u

Geheimhoudingsovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE GEHEIMHOUDINGSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde geheimhoudingsovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde geheimhoudingsovereenkomst advocaten.

Advocaat geheimhoudingsovereenkomst

Wilt u een geheimhoudingsovereenkomst opstellen, controleren, beëindigen of juridisch laten onderzoeken en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde geheimhoudingsovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met geheimhoudingsovereenkomsten als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een geheimhoudingsovereenkomst.

Wat is een geheimhoudingsovereenkomst?

Een geheimhoudingsovereenkomst wordt gesloten over informatie die geheim moet blijven. Er wordt ook wel gesproken van een non-disclosure agreement, afgekort tot NDA.

Wanneer geheimhoudingsovereenkomst gebruiken?

Soms verstrekt een organisatie bepaalde informatie die bedrijfsgevoelig is en geheim moet blijven. Het gaat bijvoorbeeld over een mogelijke overname. Het bedrijf dat wil overnemen zal meer informatie willen over de financiële status van de onderneming en inzicht willen in de administratie. Om te voorkomen dat het bedrijf met deze informatie aan de haal gaat, kan een geheimhoudingsovereenkomst worden gesloten.

Wat moet in de geheimhoudingsovereenkomst staan?

Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan voor u de geheimhoudingsovereenkomst opstellen. Het principe van geheimhouding is vaak eenvoudig: de informatie moet geheim blijven. Maar hoe geheim is geheim? Mag de informatie worden gebruikt door werknemers van het overnemende bedrijf om bijvoorbeeld prognoses te maken? Moeten al die werknemers bij naam genoemd worden? En wie moet aansprakelijk worden gesteld als de informatie plots bij een concurrent terecht komt? Welke informatie valt precies onder de overeenkomst? Moet een boetebeding worden opgenomen, en zo ja, van hoeveel? Kortom: laat een advocaat goed nadenken over de inhoud van de overeenkomst om onverwachte verrassingen achteraf te voorkomen.

Advocaat geheimhoudingsovereenkomst nodig?

De vertoonde geheimhoudingsovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in geheimhoudingsovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de geheimhoudingsovereenkomst advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren geheimhoudingsovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren geheimhoudingsovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend geheimhoudingsovereenkomst advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN