28 403 verklaring advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Priscilla Jacometti
Priscilla Jacometti
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
Profiel Contact 250,00 p/u
Faya Amien
Faya Amien
Forsyte Advocaten
Admiraliteitskade 72, 3063 ED, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Mignon Meermans Specialist
Jochem van den Bosch Specialist
Evert Hoekstra Specialist
Evert Hoekstra
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 400,00 p/u

403 verklaring advocaten

GESPECIALISEERDE 403 VERKLARING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde 403 verklaring advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde 403 verklaring advocaten.

Advocaat 403 verklaring

Krijgt u te maken met een 403 verklaring en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde 403 verklaring advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met 403 verklaringen als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een 403 verklaring.

Wat is een 403 verklaring?

Met een 403 verklaring wordt bedoeld de verklaring zoals beschreven in artikel 403 van Burgerlijk Wetboek 2. Deze bepaling biedt de mogelijkheid aan een rechtspersoon om zich hoofdelijk aansprakelijk te stellen voor de schulden die uit rechtshandelingen van een andere rechtspersoon voortvloeien. Dit houdt in dat wanneer de moedermaatschappij een 403 verklaring voor de dochter heeft afgegeven en de dochtermaatschappij niet aan de financiële verplichtingen kan voldoen, verhaal kan worden gezocht bij de moedermaatschappij. Een voordeel voor de onderneming is dat de dochteronderneming niet zelf de jaarrekening hoeft te publiceren; het is voldoende als de moederonderneming een geconsolideerde jaarrekening publiceert. Dat bespaart kosten en kan ervoor zorgen dat de jaarrekening minder inzichtelijk wordt voor concurrenten die op zoek zijn naar concurrentiegevoelige financiële gegevens. Overigens zijn er ook verplichtingen tot consolidatie voor grotere ondernemingen, om te voorkomen dat de schulden ver weg worden weggestopt in een dochteronderneming om zo een verkeerde voorstelling van zaken te voorkomen.

Verhaal halen bij de moederonderneming

Wanneer een dochteronderneming haar financiële verplichtingen niet nakomt en de moederonderneming een 403 verklaring heeft afgegeven, kunt u mogelijk verhaal halen bij de moederonderneming. Vaak komen hier weer tal van lastige aspecten om de hoek kijken. Daarom is het verstandig om een ervaren advocaat in te schakelen, die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden.

Advocaat 403 verklaring nodig?

De vertoonde 403 verklaring specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in 403 verklaringen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de 403 verklaring advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren 403 verklaring

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren 403 verklaring op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend 403 verklaring advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN