•  
     

9 wet wapens en munitie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Sander Janssen Specialist
Sander Janssen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Met mij aan uw zijde kunt u een unieke aanpak verwachten bij grote strafzaken."
Jiska Veenstra Specialist
Jiska Veenstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Desiree de Jonge Specialist
Desiree de Jonge
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
  • "In het bijstaan bij zware, georganiseerde misdaadzaken ben ik een unieke en betrouwbare raadsvrouw."
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Robert Malewicz Specialist
Robert Malewicz
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Met een strafrecht specialist wordt men simpelweg het beste bijgestaan."
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Aimée Timorason
Aimée Timorason
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Rob Wortelboer Specialist
Rob Wortelboer
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Wet Wapens en Munitie advocaten

GESPECIALISEERDE WET WAPENS EN MUNITIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in de Wet wapens en munitie? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat wet wapens en munitie

Heeft u te maken met de Wet wapens en munitie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de Wet wapens en munitie als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in de Wet wapens en munitie. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van de Wet wapens en munitie.

Wat is de Wet Wapens en Munitie?

Veel misdrijven en overtredingen zijn in het Wetboek van Strafrecht beschreven. Er zijn echter ook nog bijzondere wetten waar strafbepalingen in te vinden zijn. Eén van die wetten is de Wet Wapens en Munitie, veelal afgekort tot WWM. In deze wet staan alle strafbepalingen die gerelateerd zijn aan wapens en munitie. Het gaat dan bijvoorbeeld om verboden wapenbezit of handel in munitie.

Wat is een wapen?

Het lijkt een voor de hand liggende vraag, maar lang niet alles wat we in het gewone spraakgebruik onder ‘wapen’ verstaan, zal ook echt een wapen zijn in de Wet Wapens en Munitie. Daarentegen zijn er ook zaken die onder de wet wel als wapen worden gezien, maar waarbij we dat in het dagelijks spraakgebruik niet direct als wapen beschouwen.

Verboden wapens in de Wet Wapens en Munitie

In de WWM staan categorieën wapens beschreven waarvan het verboden is om ze te bezitten. In categorie I staan alle wapens die enkel bij de overheid in bezit mogen zijn, het is verboden om deze als particulier in bezit te hebben. Het gaat dan om bijvoorbeeld valmessen, boksbeugels, ploertendoders en katapulten. In categorie II staan nog meer wapens die enkel door de overheid in bezit mogen zijn, zoals vuurwapens, nepvuurwapens en pepperspray. In categorie III staan wapens waarvoor een vergunning is vereist en in categorie IV staan wapens die je wel thuis maar niet publiekelijk mag dragen. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl weet precies welke wapens onder welke categorie vallen en kan u helpen met een eventuele verdenking en strafvervolging.

Advocaat voor de Wet wapens en munitie nodig?

De vertoonde Wet wapens en munitie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in de Wet wapens en munitie in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat gespecialiseerd in de Wet wapens en munitie.

Wet wapens en munitie advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk Wet wapens en munitie advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde Wet wapens en munitie advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN