•  
     

25 wet wapens en munitie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Wet Wapens en Munitie advocaten

GESPECIALISEERDE WET WAPENS EN MUNITIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in de Wet wapens en munitie? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat wet wapens en munitie

Heeft u te maken met de Wet wapens en munitie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de Wet wapens en munitie als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in de Wet wapens en munitie. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van de Wet wapens en munitie.

Wat is de Wet Wapens en Munitie?

Veel misdrijven en overtredingen zijn in het Wetboek van Strafrecht beschreven. Er zijn echter ook nog bijzondere wetten waar strafbepalingen in te vinden zijn. Eén van die wetten is de Wet Wapens en Munitie, veelal afgekort tot WWM. In deze wet staan alle strafbepalingen die gerelateerd zijn aan wapens en munitie. Het gaat dan bijvoorbeeld om verboden wapenbezit of handel in munitie.

Wat is een wapen?

Het lijkt een voor de hand liggende vraag, maar lang niet alles wat we in het gewone spraakgebruik onder ‘wapen’ verstaan, zal ook echt een wapen zijn in de Wet Wapens en Munitie. Daarentegen zijn er ook zaken die onder de wet wel als wapen worden gezien, maar waarbij we dat in het dagelijks spraakgebruik niet direct als wapen beschouwen.

Verboden wapens in de Wet Wapens en Munitie

In de WWM staan categorieën wapens beschreven waarvan het verboden is om ze te bezitten. In categorie I staan alle wapens die enkel bij de overheid in bezit mogen zijn, het is verboden om deze als particulier in bezit te hebben. Het gaat dan om bijvoorbeeld valmessen, boksbeugels, ploertendoders en katapulten. In categorie II staan nog meer wapens die enkel door de overheid in bezit mogen zijn, zoals vuurwapens, nepvuurwapens en pepperspray. In categorie III staan wapens waarvoor een vergunning is vereist en in categorie IV staan wapens die je wel thuis maar niet publiekelijk mag dragen. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl weet precies welke wapens onder welke categorie vallen en kan u helpen met een eventuele verdenking en strafvervolging.

Advocaat voor de Wet wapens en munitie nodig?

De vertoonde Wet wapens en munitie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in de Wet wapens en munitie in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat gespecialiseerd in de Wet wapens en munitie.

Wet wapens en munitie advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk Wet wapens en munitie advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde Wet wapens en munitie advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN