•  
     

25 wapenbezit advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Wapenbezit advocaten

GESPECIALISEERDE WAPENBEZIT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in verboden wapenbezit? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde wapenbezit advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat wapenbezit

Wordt u verdacht van verboden wapenbezit en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de Wet wapens en munitie als expertise. De Wet wapens en munitie is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in wapenbezit. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van verboden wapenbezit.

Wat is wapenbezit?

Wanneer u wordt verdacht van verboden wapenbezit, is het verstandig om zo spoedig mogelijk een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. De advocaat kan nagaan waarvan u precies wordt verdacht, u adviseren met betrekking tot verhoren en het afleggen van verklaringen en uw belangen behartigen. Wacht daar dus nooit lang mee en laat de advocaat zo spoedig mogelijk actief meedenken in het strafproces.

Wet Wapens en Munitie

In de Wet Wapens en Munitie (vaak afgekort tot WWM) staat precies welke wapens niet in bezit mogen zijn, en welke wapens onder bepaalde - vaak strenge - voorwaarden wel in bezit mogen zijn. In beginsel zijn alle vuurwapens in Nederland verboden, tenzij men hiervoor een vergunning heeft verkregen. Hebt u niet een dergelijke vergunning of handelt u in strijd met de vergunning, dan begaat u een misdrijf en kunt u strafrechtelijk vervolgd worden.

Verboden wapenbezit

De overheid heeft een geweldsmonopolie, wat inhoudt dat er behalve de overheid in beginsel niemand anders mag zijn met wapens op zak. Overtreding daarvan wordt gezien als een inbreuk op de maatschappij en wordt dan ook streng gestraft. De straffen lopen al snel op naar enkele maanden gevangenisstraf en kunnen grote gevolgen hebben, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Advocaat voor verboden wapenbezit nodig?

De vertoonde wapenbezit specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in de Wet wapens en munitie in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de wapenbezit advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat gespecialiseerd in verboden wapenbezit.

Wapenbezit advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk wapenbezit advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde wapenbezit advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN