•  
     

25 wapenvergunning advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Wapenvergunning advocaten

GESPECIALISEERDE WAPENVERGUNNING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in wapenvergunningen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde wapenvergunning advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat wapenvergunning

Heeft een probleem met uw wapenvergunning en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de Wet wapens en munitie als expertise. De Wet wapens en munitie is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in wapenvergunningen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van het aanvragen of behouden van uw wapenvergunning.

Wapenvergunning

In principe heeft de overheid in Nederland een geweldsmonopolie. Dat houdt in dat niemand geweld mag gebruiken; alleen de overheid. Dat houdt ook in dat niemand wapens bij zich mag dragen. Er zijn echter wat uitzonderingen, bijvoorbeeld als iemand een vergunning heeft. U kunt een wapenvergunning aanvragen om bijvoorbeeld deel te nemen in een schietvereniging.

Hoe gemakkelijk krijg ik een wapenvergunning?

Wanneer u een wapenvergunning aanvraagt, wordt er onderzoek gedaan naar u als persoon. Er wordt gekeken naar hoe groot de kans is dat er misbruik zal worden gemaakt van de wapens en / of de munitie. Bestaat er vrees dat sprake zal zijn van misbruik, dan wordt geen wapenvergunning verstrekt. Op die manier hoopt de overheid dat wapens en munitie niet in handen komen van mensen die er niet op een verantwoordelijke manier mee om kunnen gaan.

Overtreding van de voorwaarden in de wapenvergunning

Wanneer u een wapenvergunning krijgt, staan daar voorwaarden in waar u zich aan moet houden. U moet bijvoorbeeld het wapen goed opbergen en mag er anderen niet mee bedreigen. Houdt u zich niet aan die voorwaarden, dan kan de vergunning worden ingetrokken en mogelijk pleegt u zelfs een strafbaar feit. Is dat het geval, dan kan een advocaat van Advocatenkantoren.nl u terzijde staan en bijstaan in het strafproces.

Advocaat voor wapenvergunning nodig?

De vertoonde wapenvergunning specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in de Wet wapens en munitie in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de wapenvergunning advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat gespecialiseerd in wapenvergunningen.

Wapenvergunningen advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk wapenvergunning advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde wapenvergunning advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN