•  
     

9 wapenvergunning advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Sander Janssen Specialist
Sander Janssen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Met mij aan uw zijde kunt u een unieke aanpak verwachten bij grote strafzaken."
Jiska Veenstra Specialist
Jiska Veenstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Desiree de Jonge Specialist
Desiree de Jonge
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
  • "In het bijstaan bij zware, georganiseerde misdaadzaken ben ik een unieke en betrouwbare raadsvrouw."
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Robert Malewicz Specialist
Robert Malewicz
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Met een strafrecht specialist wordt men simpelweg het beste bijgestaan."
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Aimée Timorason
Aimée Timorason
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Rob Wortelboer Specialist
Rob Wortelboer
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Wapenvergunning advocaten

GESPECIALISEERDE WAPENVERGUNNING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in wapenvergunningen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde wapenvergunning advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat wapenvergunning

Heeft een probleem met uw wapenvergunning en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de Wet wapens en munitie als expertise. De Wet wapens en munitie is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in wapenvergunningen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van het aanvragen of behouden van uw wapenvergunning.

Wapenvergunning

In principe heeft de overheid in Nederland een geweldsmonopolie. Dat houdt in dat niemand geweld mag gebruiken; alleen de overheid. Dat houdt ook in dat niemand wapens bij zich mag dragen. Er zijn echter wat uitzonderingen, bijvoorbeeld als iemand een vergunning heeft. U kunt een wapenvergunning aanvragen om bijvoorbeeld deel te nemen in een schietvereniging.

Hoe gemakkelijk krijg ik een wapenvergunning?

Wanneer u een wapenvergunning aanvraagt, wordt er onderzoek gedaan naar u als persoon. Er wordt gekeken naar hoe groot de kans is dat er misbruik zal worden gemaakt van de wapens en / of de munitie. Bestaat er vrees dat sprake zal zijn van misbruik, dan wordt geen wapenvergunning verstrekt. Op die manier hoopt de overheid dat wapens en munitie niet in handen komen van mensen die er niet op een verantwoordelijke manier mee om kunnen gaan.

Overtreding van de voorwaarden in de wapenvergunning

Wanneer u een wapenvergunning krijgt, staan daar voorwaarden in waar u zich aan moet houden. U moet bijvoorbeeld het wapen goed opbergen en mag er anderen niet mee bedreigen. Houdt u zich niet aan die voorwaarden, dan kan de vergunning worden ingetrokken en mogelijk pleegt u zelfs een strafbaar feit. Is dat het geval, dan kan een advocaat van Advocatenkantoren.nl u terzijde staan en bijstaan in het strafproces.

Advocaat voor wapenvergunning nodig?

De vertoonde wapenvergunning specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in de Wet wapens en munitie in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de wapenvergunning advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat gespecialiseerd in wapenvergunningen.

Wapenvergunningen advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk wapenvergunning advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde wapenvergunning advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN