37 waardebepaling bedrijf/onderneming advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 270,00 p/u
Nienke Kuipers
Nienke Kuipers
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 216,00 p/u
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 255,00 p/u
Bernhard Karens Specialist
Bernhard Karens
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 297,00 p/u
Kees van Dijk Specialist
Kees van Dijk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Dennis Boor
Dennis Boor
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 270,00 p/u
Antonio Robustella Specialist
Antonio Robustella
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 297,00 p/u
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 297,00 p/u
Erik Duinkerke Specialist
Erik Duinkerke
De Kempenaer Advocaten
Weerdjesstraat 70, 6811 JE, Arnhem
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Koen Wools Specialist

Waardebepaling bedrijf/onderneming advocaten

GESPECIALISEERDE WAARDEBEPALING BEDRIJF/ONDERNEMING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een waardebepaling van een onderneming? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde waardebepaling van bedrijf advocaten.

Advocaat waardebepaling bedrijf/onderneming

Wilt u een waardebepaling van een bedrijf uit laten zoeken en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met waardebepalingen van bedrijven als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een waardebepaling van een onderneming.

Waardebepaling bedrijf

Wanneer een koper is gevonden voor de overname van een bedrijf, dient het volgende vraagstuk zich aan. Wat moet ik rekenen voor de verkoop van mijn bedrijf? Misschien bevindt u zich wel aan de andere kant van de onderhandelingstafel, en vraagt u zich af wat de onderneming van de verkoper waard is. Zo zijn er nog tal van redenen om de waarde van de onderneming te willen weten.

Marktwaarde en vuistregels

Uiteindelijk is een onderneming waard ‘wat de gek ervoor geeft’. Er zijn tal van vuistregels en rekenmethoden om een waarde te bepalen, maar als niemand de onderneming voor dat bedrag wil overnemen, schiet je weinig met die waardebepaling op.

Er zijn zoals gezegd tal van vuistregels om de waarde te kunnen schatten. Dit gaat meestal om een vluchtige schatting. Denk hierbij aan vijf maal de nettowinst, een maal de jaaromzet, 4 maal de EBIT, enzovoorts. Let hierbij wel op dat meestal elke branche een eigen vuistregel hanteert. Een advocatenkantoor met bepaalde cijfers zal veelal meer waard zijn dan een schoonmaakbedrijf met dezelfde cijfers.

Diverse rekenmethoden

Hiernaast zijn er nog tal van rekenmethoden. Zo is een veelgebruikte rekenmethode de intrinsieke waarde. Het gaat hierbij over de waarde van alle bezittingen samen, waarbij de boekwaarde dus het uitgangspunt is, met uiteraard een correctie voor de stille reserves en belastinglatentie. Nadeel hiervan is dat goodwill niet in de berekening wordt betrokken, terwijl ook dat een belangrijk aspect is van een onderneming. Een andere methode is de rentabiliteitswaarde. Hierbij wordt vooral gekeken naar het winstpercentage per jaar, in vergelijking met een ‘gewone’ belegging met een laag risico.

Zo zijn er nog meer rekenmethoden. Uiteraard kunt u niet zomaar de meest gunstige voor uw situatie pakken, en kleven aan elke methode wel weer voor- en nadelen. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u adviseren over deze methoden en een waardebepaling geven voor uw onderneming.

Advocaat bij een waardebepaling van onderneming nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in waardebepalingen van ondernemingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren waardebepaling bedrijf

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde waardebepaling van bedrijf advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN