10 salaris niet betaald advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 170,00 p/u
Diederik Briedé Specialist
Diederik Briedé
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Koen Wools Specialist
Chantal Beens
Chantal Beens
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Peter Jans
Peter Jans
Jans Company Law Firm
Leonard Springerlaan 19, 9727 KB, Groningen
Profiel Contact 190,00 p/u
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Salaris niet betaald advocaten

GESPECIALISEERDE SALARIS NIET BETAALD ADVOCATEN

Is uw salaris niet betaald en zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat salaris niet betaald

Wordt u salaris niet uitbetaald? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning als uw salaris niet wordt betaald.

Salaris niet betaald

Wie werkt, heeft uiteraard recht op loon. Het kan gebeuren dat de werkgever het loon niet tijdig betaalt. Lees in uw arbeidsovereenkomst of in de cao wanneer de werkgever het loon moet betalen. Betaalt de werkgever inderdaad niet op tijd? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl. Niet omdat er direct een rechtszaak aanhangig moet worden gemaakt, maar wel omdat mogelijk het risico op faillissement op de loer ligt. Een onderneming betaalt immers niet voor niets laat het loon uit. Een advocaat weet precies welke stappen hij kan ondernemen om de kans op betaling zo groot mogelijk te houden.

Contact opnemen met de werkgever

Vervolgens is het uiteraard aan te raden om gewoon even na te vragen bij de werkgever waarom de betaling nog niet binnen is. Misschien is er sprake van een bankstoring, is iemand op de financiële afdeling ziek of is sprake van een computerstoring. Er kan van alles aan de hand zijn. Geeft de werkgever een legitieme reden? Kijk het dan nog even enkele dagen aan.

Neem juridische stappen

Wordt de betaling alsnog niet gedaan? Stuur de werkgever dan een aangetekende brief. Geef de werkgever daarin een termijn van zeven dagen om alsnog tot betaling over te gaan. Dit noemt men ook wel een loonvordering. Reageert de werkgever hier niet op? Stuur dan opnieuw een brief, nu met een termijn van drie dagen. Vorder daarin ook wettelijke rente en verhogingen. Wordt ook daar niet op gereageerd, dan is het tijd voor een juridische procedure om het geld alsnog te krijgen.

Advocaat nodig voor het uitbetalen van uw salaris?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in niet betaalde salarissen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren salaris niet betaald

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend salaris niet betaald advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •