11 salaris niet betaald advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Koen Wools Specialist
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Salaris niet betaald advocaten

GESPECIALISEERDE SALARIS NIET BETAALD ADVOCATEN

Is uw salaris niet betaald en zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat salaris niet betaald

Wordt u salaris niet uitbetaald? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning als uw salaris niet wordt betaald.

Salaris niet betaald

Wie werkt, heeft uiteraard recht op loon. Het kan gebeuren dat de werkgever het loon niet tijdig betaalt. Lees in uw arbeidsovereenkomst of in de cao wanneer de werkgever het loon moet betalen. Betaalt de werkgever inderdaad niet op tijd? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl. Niet omdat er direct een rechtszaak aanhangig moet worden gemaakt, maar wel omdat mogelijk het risico op faillissement op de loer ligt. Een onderneming betaalt immers niet voor niets laat het loon uit. Een advocaat weet precies welke stappen hij kan ondernemen om de kans op betaling zo groot mogelijk te houden.

Contact opnemen met de werkgever

Vervolgens is het uiteraard aan te raden om gewoon even na te vragen bij de werkgever waarom de betaling nog niet binnen is. Misschien is er sprake van een bankstoring, is iemand op de financiële afdeling ziek of is sprake van een computerstoring. Er kan van alles aan de hand zijn. Geeft de werkgever een legitieme reden? Kijk het dan nog even enkele dagen aan.

Neem juridische stappen

Wordt de betaling alsnog niet gedaan? Stuur de werkgever dan een aangetekende brief. Geef de werkgever daarin een termijn van zeven dagen om alsnog tot betaling over te gaan. Dit noemt men ook wel een loonvordering. Reageert de werkgever hier niet op? Stuur dan opnieuw een brief, nu met een termijn van drie dagen. Vorder daarin ook wettelijke rente en verhogingen. Wordt ook daar niet op gereageerd, dan is het tijd voor een juridische procedure om het geld alsnog te krijgen.

Advocaat nodig voor het uitbetalen van uw salaris?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in niet betaalde salarissen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren salaris niet betaald

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde salaris niet betaald advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •