•  
     

6 plagiaat advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jim Frielink
Jim Frielink
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Armin Karimi Specialist
Armin Karimi
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Plagiaat advocaten

GESPECIALISEERDE PLAGIAAT ADVOCATEN

Heeft u een plagiaat conflict en zoekt u hiervoor een advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij plagiaat zaken.

Advocaat plagiaat

Wordt u beschuldigd van plagiaat of beschuldigd u iemand van het overnemen van uw werk en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde plagiaat advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met plagiaat als expertise. Het auteursrecht kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in plagiaat zaken. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning als er plagiaat gepleegd is of als er een verdenking van plagiaat is.

Wat is plagiaat?

Plagiaat is het overnemen van andermans schrijfwerk en dit presenteren als eigen werk. Plagiaat zal veelal een inbreuk op andermans auteursrecht zijn, maar dit is niet altijd het geval. Soms zal het auteursrecht bijvoorbeeld verjaard zijn (zeventig jaar na de dood van de auteur), maar dat maakt plagiaat nog niet gerechtvaardigd.

Opzettelijke plagiaat

Plagiaat kan voorkomen in een opzettelijke variant. Iemand neemt bewust informatie over die door anderen is geschreven om bijvoorbeeld een opdracht gemakkelijker te kunnen afronden. Tijdens de studietijd wordt met behulp van plagiaatsoftware streng op dergelijke vormen van plagiaat gelet om te voorkomen dat iemand een diploma krijgt terwijl zijn werk door anderen is gemaakt.

Onopzettelijke plagiaat

Daarnaast kan plagiaat ook onopzettelijk plaatsvinden. Iemand kopieert een zin uit een stuk tekst van een andere schrijver in een tekstverwerker met de bedoeling dat later te herschrijven of er als bron na te verwijzen. Een paar dagen later wil de schrijver zijn schrijfsel voltooien en vergeet de tekst te herschrijven. Ook kan worden geciteerd terwijl de bronverwijzing wordt vergeten. Ook dit is plagiaat.

Wordt u beschuldigd van plagiaat of meent u dat een ander uw schrijfsels overneemt zonder uw toestemming? Neem dan contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie over de mogelijke maatregelen en om uw rechten te waarborgen.

Plagiaat advocaat nodig?

De vertoonde plagiaat specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten die u kunnen helpen bij alles wat komt kijken bij een plagiaat zaak in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw gegevens en/of uw rechtsvraag door naar de plagiaat advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Plagiaat advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde plagiaat advocaat zijn beschikbaar voor allerlei soorten vragen en zaken met betrekking tot een plagiaat zaak. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend deskundige plagiaat advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN