•  
     

3 copyright advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Armin Karimi Specialist
Armin Karimi
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Copyright advocaten

GESPECIALISEERDE COPYRIGHT ADVOCATEN

Heeft u een copyright conflict of wilt u copyright aanvragen en zoekt u hiervoor een advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij copyright zaken.

Advocaat copyright

Verdenkt u iemand die uw copyright schendt of wordt u beschuldigd van het schenden van het copyright van het werk van iemand anders? Of wilt u copyright aanvragen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde copyright advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met copyright als expertise. Het auteursrecht kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in copyright zaken. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning als er inbreuk op uw copyright is gepleegd is of als u hiervan wordt verdacht.

Wat is copyright?

Iedereen die een tekst schrijft, heeft daar in beginsel auteursrecht op. Dat betekent dat de schrijver het exclusieve recht heeft om de teksten te openbaren en verveelvoudigen. Het zal overigens niet altijd over geschreven teksten gaan; het kan ook gaan om software, films, foto’s, muziek, bouwwerken en kunstwerken. Met het begrip ‘copyright’ wordt ook wel het auteursrecht bedoeld.

Het copyright teken

In tegenstelling tot wat veel mensen plachten te denken, is het helemaal niet verplicht om bij een tekst of andere creatie het copyright teken te plaatsen. Ook een tekst als ‘dit werk geniet auteursrechtelijke bescherming’ heeft louter informatieve waarde; het hoeft niet vermeld te worden om aanspraak te kunnen maken op het auteursrecht. Dat auteursrecht ontstaat namelijk vanzelf; daar hoeft niets voor gedaan te worden. De oorsprong van het teken ligt in de Verenigde Staten, waar een dergelijke melding wel noodzakelijk was voor een effectieve rechtsbescherming.

Inbreuk op uw auteursrecht

Meent u dat iemand ten onrechte inbreuk maakt op uw auteursrecht? Schakel dan een van de advocaten van Advocatenkantoren.nl in. De ervaren en gespecialiseerde advocaten zullen met u de mogelijkheden bespreken om uw auteursrechten te handhaven. Mogelijk kan toegebrachte schade door bijvoorbeeld gederfde inkomsten door gratis verspreiding van betaalde werken worden vergoed.

Copyright advocaat nodig?

De vertoonde copyright specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten die u kunnen helpen bij alles wat komt kijken bij copyright zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw gegevens en/of uw rechtsvraag door naar de copyright advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Copyright advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde copyright advocaat zijn beschikbaar voor allerlei soorten vragen en zaken met betrekking tot een copyright zaak of het aanvragen van copyright. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend deskundige copyright advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN