4 personen- en familierecht advocaten
IN HOOFDDORP GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 175,00 p/u
Sophie Hof Specialist
Sophie Hof
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Personen- en Familierecht advocaten Hoofddorp

GESPECIALISEERDE PERSONEN- EN FAMILIERECHT ADVOCATEN HOOFDDORP

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat personen- en familierecht in Hoofddorp? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten personenrecht en familierecht in Hoofddorp.

Advocaat personenrecht familierecht Hoofddorp

Personen en familierecht specialisten Hoofddorp

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde personen- en familierecht advocaten in Hoofddorp. De personen- en familierecht experts in Hoofddorp zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het personen- en familierecht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van personen- en familierecht advocaten in Hoofddorp, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle personen- en familierecht vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is personen- en familierecht?

Eén van de rechtsgebieden die de meeste mensen direct aan zal spreken, is het personen- en familierecht. Misschien heeft niet iedereen er direct mee te maken, maar voor velen zijn de zaken in het personen- en familierecht wel zeer sprekend. Vaak heeft men ook een zeer specifieke opvatting over hoe het recht zou moeten zijn. Het rechtsgebied regelt kort gezegd alle juridische relaties tussen personen. Denkt u daarbij aan vraagstukken over afstamming, huwelijk, geboorte en echtscheiding. De oplettende lezer zal hier de erfenissen missen. Dat recht komt met name terug in het erfrecht, al kan dat ook wel onder het personen- en familierecht worden begrepen; het staat immers ook weer niet helemaal los van dat rechtsgebied.

De invloed van de Europese Unie

Het personen- en familierecht is één van de rechtsgebieden waar de invloed van de Europese Unie zeer sterk aanwezig is. Op grond van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) heeft eenieder recht op family life (gezinsleven; artikel 8). De overheid moet het hare doen om dat gezinsleven te beschermen. Wanneer een uithuisplaatsing niet gerechtvaardigd is of een adoptiekwestie onterecht is afgewezen, kan soms van een schending van dat recht op gezinsleven gesproken worden. Daarmee waarborgt het EVRM een extra mogelijkheid om rechtvaardigheid in een zaak te bereiken.

Grote veranderingen in het personen- en familierecht

Het personenrecht en familierecht is bij uitstek een rechtsgebied dat voortdurend verandert. Het moet immers met de veranderingen in de maatschappij mee gaan. Waar voorheen geen huwelijk tussen personen van hetzelfde geslacht mogelijk was, is dat nu wel mogelijk. Zo zijn er uiteraard nog tal van zaken te vinden die zorgen voor die grote veranderlijkheid. Kampt u met een probleem in het personen- en familierecht, raadpleeg dan een advocaat van Advocatenkantoren.nl zodat u zeker weet dat u van deskundig advies wordt voorzien.

Advocaat personenrecht en familierecht in Hoofddorp nodig?

Personen en familierecht advocaten of advocatenkantoren in Hoofddorp kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het personen- en familierecht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een personen en familierecht expert in Hoofddorp voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een personenrecht en familierecht advocaat in Hoofddorp

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste personen- en familierecht advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten personen- en familierecht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Hoofddorp. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren personen- en familierecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten personen- en familierecht in Hoofddorp. Neem direct contact op met een personenrecht en familierecht specialist uit Hoofddorp.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •