•  
     

11 persoonsgegevens advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Pui Ling Specialist
Pui Ling
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Paul van Putten Specialist
Paul van Putten
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
Charlotte van Beukering-Michielsen Specialist
Charlotte van Beukering-Michielsen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 245,00 p/u
Willem Brouwer Specialist
Willem Brouwer
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Ik ben meer dan 25 jaar op dit rechtsgebied werkzaam en heb dan ook zeer ruime ervaring."
Profiel Contact 195,00 p/u
Chantal van Olst
Chantal van Olst
Advocatenkantoor Van Olst
Velperplein 19, 6811 AH, Arnhem
Profiel Contact 150,00 p/u
Charifa Achekar
Charifa Achekar
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Floranne van der Ham
Floranne van der Ham
Lexman Advocaten
Prins Willem-Alexanderlaan 150, 7311 SZ, Apeldoorn
Profiel Contact 180,00 p/u
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Sacha Ruijs-Kreté Specialist
Sacha Ruijs-Kreté
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 245,00 p/u
Maartje Braat
Maartje Braat
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Persoonsgegevens advocaten

GESPECIALISEERDE PERSOONSGEGEVENS ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde persoonsgegevens advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde persoonsgegevens advocaten.

Advocaat persoonsgegevens

Krijgt u te maken met juridische vragen met betrekking tot uw persoonsgegevens en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met persoonsgegevens als expertise. Het personen- en familierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van uw persoonsgegevens.

Wat zijn persoonsgegevens?

Een persoonsgegeven is een gegeven waarmee een persoon geïdentificeerd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een telefoonnummer, e-mailadres of huisadres. Het kan gaan om tekst, maar het kan ook gaan om beeld en geluid. Een foto of bandopname kan dus ook een persoonsgegeven zijn. Het moet wel gaan om gegevens van levende natuurlijke personen. Overledenen en rechtspersonen hebben dus geen persoonsgegevens.

Een lastig begrip

Het is erg lastig waar precies de grens ligt van het begrip ‘persoonsgegeven’. Wat is nog wel tot een individu te herleiden en wat niet meer? Hierover is veel jurisprudentie geschreven. Het is namelijk van belang voor de rechten die de houder van die persoonsgegevens heeft. Vaak kan er van mening worden verschild over of iets wel of geen persoonsgegeven is.

Algemene verordening gegevensbescherming

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. Hier staat precies in welke rechten de natuurlijke personen hebben met betrekking tot hun persoonsgegevens. Ook staat hier in vermeld waaraan de bewaarder van de gegevens zich moet houden. Kern van de verordening is dat voor het bewaren van persoonsgegevens een goede reden moet zijn. Een school mag dus niet zomaar foto’s van kinderen op de website plaatsen. Natuurlijke personen hebben onder omstandigheden recht op inzage in hun gegevens en soms ook recht op verwijdering van de gegevens.

Een advocaat van Advocatenkantoren.nl vertelt u graag meer over de ins en outs van deze verordening en andere zaken die met persoonsgegevens te maken hebben.

Advocaat persoonsgegevens nodig?

De vertoonde persoonsgegevens specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in persoonsgegevens in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende persoonsgegevens advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren persoonsgegevens

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde persoonsgegevens advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde persoonsgegevens advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN