•  
     

31 persoonsgegevens advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Jacquemain Sondeijker Specialist
Jacquemain Sondeijker
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht

Persoonsgegevens advocaten

GESPECIALISEERDE PERSOONSGEGEVENS ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde persoonsgegevens advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde persoonsgegevens advocaten.

Advocaat persoonsgegevens

Krijgt u te maken met juridische vragen met betrekking tot uw persoonsgegevens en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met persoonsgegevens als expertise. Het personen- en familierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van uw persoonsgegevens.

Wat zijn persoonsgegevens?

Een persoonsgegeven is een gegeven waarmee een persoon geïdentificeerd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een telefoonnummer, e-mailadres of huisadres. Het kan gaan om tekst, maar het kan ook gaan om beeld en geluid. Een foto of bandopname kan dus ook een persoonsgegeven zijn. Het moet wel gaan om gegevens van levende natuurlijke personen. Overledenen en rechtspersonen hebben dus geen persoonsgegevens.

Een lastig begrip

Het is erg lastig waar precies de grens ligt van het begrip ‘persoonsgegeven’. Wat is nog wel tot een individu te herleiden en wat niet meer? Hierover is veel jurisprudentie geschreven. Het is namelijk van belang voor de rechten die de houder van die persoonsgegevens heeft. Vaak kan er van mening worden verschild over of iets wel of geen persoonsgegeven is.

Algemene verordening gegevensbescherming

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. Hier staat precies in welke rechten de natuurlijke personen hebben met betrekking tot hun persoonsgegevens. Ook staat hier in vermeld waaraan de bewaarder van de gegevens zich moet houden. Kern van de verordening is dat voor het bewaren van persoonsgegevens een goede reden moet zijn. Een school mag dus niet zomaar foto’s van kinderen op de website plaatsen. Natuurlijke personen hebben onder omstandigheden recht op inzage in hun gegevens en soms ook recht op verwijdering van de gegevens.

Een advocaat van Advocatenkantoren.nl vertelt u graag meer over de ins en outs van deze verordening en andere zaken die met persoonsgegevens te maken hebben.

Advocaat persoonsgegevens nodig?

De vertoonde persoonsgegevens specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in persoonsgegevens in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende persoonsgegevens advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren persoonsgegevens

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde persoonsgegevens advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde persoonsgegevens advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN