21 internationaal familierecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Dynthe Cats
Dynthe Cats
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Birgitte Schelvis-Neuteboom Specialist
Birgitte Schelvis-Neuteboom
RWV Advocaten
Haagweg 149, 2321 AA, Leiden
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Mijn taal is helder, de lijnen zijn kort en de ervaring en betrokkenheid is groot"
Profiel Contact 240,00 p/u
Laura Fuijkschot
Laura Fuijkschot
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 200,00 p/u
Ciska Elsinga Specialist
Ciska Elsinga
RWV Advocaten
Haagweg 149, 2321 AA, Leiden
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Wilt u het conflict winnen of daadwerkelijk oplossen, er is meer mogelijk dan u denkt!"
Profiel Contact 250,00 p/u
Annemarie Broers
Annemarie Broers
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 235,00 p/u
Johan Honders
Johan Honders
Citylex!
Westblaak 92, 3012 KM, Rotterdam
Profiel Contact 210,00 p/u
Kim Walburg
Kim Walburg
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Wim Schröder Specialist
Wim Schröder
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Profiel Contact 205,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Rob den Hoed
Rob den Hoed
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 209,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 175,00 p/u
Rebecca de Vries Specialist
Rebecca de Vries
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Internationaal familierecht advocaten

GESPECIALISEERDE INTERNATIONAAL FAMILIERECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde internationaal familierecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde internationaal familierecht advocaten.

Advocaat internationaal familierecht

Krijgt u te maken met het internationaal familierecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde internationaal familierecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met internationaal familierecht als expertise. Het personen- en familierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van internationaal familierecht.

Internationaal familierecht

Het Nederlandse recht sluit lang niet altijd goed aan bij de alledaagse situaties waarin mensen terecht kunnen komen. Het Nederlandse familierecht ziet voornamelijk op Nederlandse situaties. Er zijn echter genoeg situaties denkbaar waarbij een internationaal component om de hoek komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan het huwen met iemand in het buitenland, het in het buitenland willen trouwen, adoptie van een kind, en ga zo maar door. U hebt dan veelal te maken met het Nederlandse familierecht, maar daarnaast ook met het buitenlandse of internationaal familierecht. In dat geval is het uiteraard raadzaam om een advocaat met specialisatie op dit terrein in te schakelen. Ook deze ervaren advocaten vindt u op Advocatenkantoren.nl.

Zaken in het internationaal familierecht

Zoals hierboven al aangegeven, kan het om tal van uiteenlopende zaken gaan. Veelal is een belangrijke vraag welk rechtstelsel van toepassing is, en bij welke rechter u terecht kunt. Een juridische procedure duurt vaak lang en kan kostbaar zijn. Daarom wilt u de kans op een succesvolle procedure zo groot mogelijk houden. Ook speelt uiteraard mee dat een uitspraak in het buitenland of juist in Nederland erkend moet worden. Extra probleem kan ook nog zijn dat niet alle Nederlandse rechtsfiguren in het buitenland erkend worden. Zo kent niet ieder land het homohuwelijk, is het geregistreerd partnerschap een typisch Nederlands fenomeen en kan het zijn dat een in het buitenland erkend huwelijk in Nederland niet geldig is.

Complex stelsel van regels

Al met al komen er heel wat regels bij kijken wanneer een zaak zich op het internationaal familierechtelijk gebied afspeelt. Zorg daarom voor een gespecialiseerde advocaat om problemen te voorkomen.

Advocaat internationaal familierecht nodig?

De vertoonde internationaal familierecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het internationaal familierecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de internationaal familierecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren internationaal familierecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde internationaal familierecht advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend internationaal familierecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN