•  
     

32 boedelscheiding advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere

Boedelscheiding advocaten

GESPECIALISEERDE BOEDELSCHEIDING ADVOCATEN

Zoekt u een boedelscheiding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij een boedelscheiding.

Advocaat boedelscheiding

Heeft u te maken met een boedelscheiding en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde boedelscheiding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met boedelscheidingen als expertise. Het echtscheidingsrecht kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij een boedelscheiding. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een boedelscheiding.

Wat is een boedelscheiding?

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt, zal veelal een boedelscheiding moeten plaatsvinden. Wanneer in gemeenschap van goederen is getrouwd, heeft elk in beginsel recht op de helft van de bezittingen van de gemeenschap. Maar dat is niet het enige; ook de eventuele schulden moeten verdeeld worden. Wanneer huwelijkse voorwaarden zijn opgesteld, kan dit de zaak weer complexer maken.

Zaken die buiten de boedelscheiding vallen

Er zijn zaken die standaard niet in de gemeenschap van goederen vallen en die dus niet onder de boedelscheiding verdeeld hoeven te worden. Het gaat bijvoorbeeld om goederen waarbij een uitsluitingsclausule is bedongen. Een dergelijke clausule wordt bijvoorbeeld gebruikt bij een erfenis. Wanneer een grote som geld aan een kind wordt nagelaten, wil men voorkomen dat een toekomstig partner er met de helft van het geld ‘vandoor’ gaat. Datzelfde kan gelden voor een schenking. Ook kunnen er zogenaamde verknochte goederen zijn; dit zijn goederen waaraan iemand op een sterke manier gehecht is. Het zal veelal gaan om erfstukken; men wil voorkomen dat de partner er met een economisch misschien waardeloos erfstuk vandoor gaat wat voor de ander emotioneel zeer waardevol zal zijn.

Een boedelscheiding is vaak complex

Omdat er tal van regels zijn om een boedel te verdelen, is het in de praktijk zeer complex. Want wie heeft recht op bepaalde goederen? Neem daarom altijd een advocaat van Advocatenkantoren.nl in de arm voor alle vraagstukken omtrent boedelscheiding.

Boedelscheiding advocaat nodig?

De vertoonde boedelscheiding specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten die u kunnen helpen bij alles wat komt kijken bij een boedelscheiding in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw gegevens en/of uw rechtsvraag door naar de boedelscheiding advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Boedelscheiding advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde boedelscheiding advocaat zijn beschikbaar voor allerlei soorten vragen en zaken met betrekking tot een boedelscheiding. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend deskundige boedelscheiding advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN