23 boedelscheiding advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Mark Schmidt Specialist
Mark Schmidt
Advocatenkantoor Schmidt
Donker Curtiusstraat 97, 1051 MC, Amsterdam
Profiel Contact 150,00 p/u
Figen Özdemir-Sahin
Figen Özdemir-Sahin
Iustus Advocatuur
John M. Keynesplein 1-27, 1066 EP, Amsterdam
Profiel Contact 175,00 p/u
Charlotte van Beukering-Michielsen Specialist
Charlotte van Beukering-Michielsen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Sacha Ruijs-Kreté Specialist
Sacha Ruijs-Kreté
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jacquemain Sondeijker Specialist
Jacquemain Sondeijker
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Jenny de Boer
Jenny de Boer
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Als je niets leert van het verleden zal je in de toekomst telkens dezelfde lessen krijgen"
Profiel Contact 225,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 175,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Monique Koelewijn Specialist
Monique Koelewijn
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Profiel Contact 225,00 p/u
Kim Walburg
Kim Walburg
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Richard Vonk Specialist
Richard Vonk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Boedelscheiding advocaten

GESPECIALISEERDE BOEDELSCHEIDING ADVOCATEN

Zoekt u een boedelscheiding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij een boedelscheiding.

Advocaat boedelscheiding

Heeft u te maken met een boedelscheiding en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde boedelscheiding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met boedelscheidingen als expertise. Het echtscheidingsrecht kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij een boedelscheiding. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een boedelscheiding.

Wat is een boedelscheiding?

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt, zal veelal een boedelscheiding moeten plaatsvinden. Wanneer in gemeenschap van goederen is getrouwd, heeft elk in beginsel recht op de helft van de bezittingen van de gemeenschap. Maar dat is niet het enige; ook de eventuele schulden moeten verdeeld worden. Wanneer huwelijkse voorwaarden zijn opgesteld, kan dit de zaak weer complexer maken.

Zaken die buiten de boedelscheiding vallen

Er zijn zaken die standaard niet in de gemeenschap van goederen vallen en die dus niet onder de boedelscheiding verdeeld hoeven te worden. Het gaat bijvoorbeeld om goederen waarbij een uitsluitingsclausule is bedongen. Een dergelijke clausule wordt bijvoorbeeld gebruikt bij een erfenis. Wanneer een grote som geld aan een kind wordt nagelaten, wil men voorkomen dat een toekomstig partner er met de helft van het geld ‘vandoor’ gaat. Datzelfde kan gelden voor een schenking. Ook kunnen er zogenaamde verknochte goederen zijn; dit zijn goederen waaraan iemand op een sterke manier gehecht is. Het zal veelal gaan om erfstukken; men wil voorkomen dat de partner er met een economisch misschien waardeloos erfstuk vandoor gaat wat voor de ander emotioneel zeer waardevol zal zijn.

Een boedelscheiding is vaak complex

Omdat er tal van regels zijn om een boedel te verdelen, is het in de praktijk zeer complex. Want wie heeft recht op bepaalde goederen? Neem daarom altijd een advocaat van Advocatenkantoren.nl in de arm voor alle vraagstukken omtrent boedelscheiding.

Boedelscheiding advocaat nodig?

De vertoonde boedelscheiding specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in boedelscheidingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de boedelscheiding advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Boedelscheiding advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde boedelscheiding advocaat zijn beschikbaar voor allerlei soorten vragen en zaken met betrekking tot een boedelscheiding. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend boedelscheiding advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN