•  
     

34 vaderschap advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Jacquemain Sondeijker Specialist
Jacquemain Sondeijker
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht

Vaderschap advocaten

GESPECIALISEERDE VADERSCHAP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde vaderschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde vaderschap advocaten.

Advocaat vaderschap

Heeft u juridische vragen met betrekking tot het vaderschap en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde vaderschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het vaderschap als expertise. Het personen- en familierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van indienen van verzoek vaderschap of bij twijfels over het vaderschap.

Vaderschap

In geval van vaderschap kan over twee soorten vaderschap worden gesproken. Gesproken kan worden over de biologische vader, die het zaad voor het kind heeft geleverd, en over de juridische vader. De biologische vader hoeft niet altijd de verwekker te zijn. Er kan namelijk ook sprake zijn van een al dan niet bekende zaaddonor.

Hoe word ik biologisch vader?

De biologische vader kun je niet worden; dat ben je of dat ben je niet. Dat is namelijk degene wiens zaad heeft geleid tot de bevruchting van de eicel. Biologisch vaderschap kan dan ook niet worden aangevraagd.

Hoe word ik juridisch vader?

Juridisch vader is de persoon die volgens de wet als de vader van een kind wordt beschouwd. Dit hoeft niet de biologisch vader te zijn. Er kan namelijk sprake zijn van een donor, of er kan ten onrechte de gedachte bestaan dat een persoon de biologische vader is, terwijl deze dat niet is.

Er kan een verzoek tot vaderschap worden ingediend. Ook kan het vaderschap van de juridische vader in twijfel worden getrokken. Niet iedereen kan een dergelijk verzoek indienen. Dat kunnen in beginsel alleen de moeder, het meerderjarig kind en een bijzondere curator namens het minderjarig kind. Veelal is hieraan een termijn gebonden, zodat het verzoek tijdig moet worden ingediend. Neem daarom zo spoedig mogelijk contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl, zodat kan worden bezien wat in uw situatie de mogelijkheden zijn.

Advocaat vaderschap nodig?

De vertoonde vaderschap specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in vaderschap zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende vaderschap advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren vaderschap

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde vaderschap advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde vaderschap advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN