•  
     

33 wettelijke vertegenwoordiging advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Jacquemain Sondeijker Specialist
Jacquemain Sondeijker
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht

Wettelijke vertegenwoordiging advocaten

GESPECIALISEERDE WETTELIJKE VERTEGENWOORDIGING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde wettelijke vertegenwoordiging advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat wettelijke vertegenwoordiging

Krijgt u te maken met een wettelijke vertegenwoordiging en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met wettelijke vertegenwoordigingen als expertise. Het personen- en familierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van wettelijke vertegenwoordiging.

Wat is wettelijke vertegenwoordiging?

Wettelijke vertegenwoordiging is de in de wet geregelde vertegenwoordiging van mensen die worden geacht niet zelf voor hun belangen te kunnen opkomen. Het kan dan gaan om mentorschap, bewind of curatele.

Wettelijke vertegenwoordiging door een rechtspersoon

Wanneer u als rechtspersoon een natuurlijke persoon wettelijk wilt vertegenwoordigen, kan dit worden aangevraagd bij de kantonrechter. Wanneer de vertegenwoordiging wordt toegewezen, neemt u de beslissingen voor de persoon die vertegenwoordigd wordt. U krijgt daarvoor een wettelijke beloning op basis van het aantal gewerkte uren. De kantonrechter stelt de uiteindelijke beloning vast. Verder moet u aan diverse voorwaarden voldoen wanneer u voor meer dan 2 personen zorg draagt. U moet daarvoor geschikt worden bevonden, en de werving, scholing en begeleiding van de medewerkers moet in orde zijn. Daarnaast moet een accountant toezien op de kwaliteitseisen.

Wettelijke vertegenwoordiging door een natuurlijke persoon

Behalve rechtspersonen, kunnen ook natuurlijke personen vertegenwoordiger zijn. Dit is meestal het geval. Het kan bijvoorbeeld gaan om een demente oudere die niet meer voor zichzelf kan zorgen. Dan zou een zoon of dochter vertegenwoordiger kunnen zijn. Wordt geen natuurlijke persoon gevonden, dan kan de rechter een organisatie aanwijzen om als vertegenwoordiger op te treden. Dit kan ook het geval zijn wanneer er onenigheid heerst binnen de familie.

Hebt u een geschil over de wettelijke vertegenwoordiging? Neem dan contact op met een van de advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden.

Advocaat wettelijke vertegenwoordiging nodig?

De vertoonde wettelijke vertegenwoordiging specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in wettelijke vertegenwoordigingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende wettelijke vertegenwoordiging advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren wettelijke vertegenwoordiging

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde wettelijke vertegenwoordiging advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde wettelijke vertegenwoordiging advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN