22 wettelijke vertegenwoordiging advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Martine van Schaijk
Martine van Schaijk
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Laura Cassese Specialist
Birgitte Schelvis-Neuteboom Specialist
Birgitte Schelvis-Neuteboom
RWV Advocaten
Haagweg 149, 2321 AA, Leiden
Profiel Contact 250,00 p/u
Kim Walburg
Kim Walburg
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Rob den Hoed
Rob den Hoed
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 250,00 p/u
Figen Özdemir-Sahin
Figen Özdemir-Sahin
Iustus Advocatuur
John M. Keynesplein 1-27, 1066 EP, Amsterdam
Profiel Contact 175,00 p/u
Laura Fuijkschot
Laura Fuijkschot
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 200,00 p/u
Johan Honders
Johan Honders
Citylex!
Westblaak 92, 3012 KM, Rotterdam
Profiel Contact 210,00 p/u
Wim Schröder Specialist
Wim Schröder
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Profiel Contact 205,00 p/u
Liedeke Floris Specialist
Liedeke Floris
Wij.Legal
Lekkerbeetjesstraat 6, 5211 AL, Den Bosch
Profiel Contact 195,00 p/u

Wettelijke vertegenwoordiging advocaten

GESPECIALISEERDE WETTELIJKE VERTEGENWOORDIGING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde wettelijke vertegenwoordiging advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat wettelijke vertegenwoordiging

Krijgt u te maken met een wettelijke vertegenwoordiging en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met wettelijke vertegenwoordigingen als expertise. Het personen- en familierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van wettelijke vertegenwoordiging.

Wat is wettelijke vertegenwoordiging?

Wettelijke vertegenwoordiging is de in de wet geregelde vertegenwoordiging van mensen die worden geacht niet zelf voor hun belangen te kunnen opkomen. Het kan dan gaan om mentorschap, bewind of curatele.

Wettelijke vertegenwoordiging door een rechtspersoon

Wanneer u als rechtspersoon een natuurlijke persoon wettelijk wilt vertegenwoordigen, kan dit worden aangevraagd bij de kantonrechter. Wanneer de vertegenwoordiging wordt toegewezen, neemt u de beslissingen voor de persoon die vertegenwoordigd wordt. U krijgt daarvoor een wettelijke beloning op basis van het aantal gewerkte uren. De kantonrechter stelt de uiteindelijke beloning vast. Verder moet u aan diverse voorwaarden voldoen wanneer u voor meer dan 2 personen zorg draagt. U moet daarvoor geschikt worden bevonden, en de werving, scholing en begeleiding van de medewerkers moet in orde zijn. Daarnaast moet een accountant toezien op de kwaliteitseisen.

Wettelijke vertegenwoordiging door een natuurlijke persoon

Behalve rechtspersonen, kunnen ook natuurlijke personen vertegenwoordiger zijn. Dit is meestal het geval. Het kan bijvoorbeeld gaan om een demente oudere die niet meer voor zichzelf kan zorgen. Dan zou een zoon of dochter vertegenwoordiger kunnen zijn. Wordt geen natuurlijke persoon gevonden, dan kan de rechter een organisatie aanwijzen om als vertegenwoordiger op te treden. Dit kan ook het geval zijn wanneer er onenigheid heerst binnen de familie.

Hebt u een geschil over de wettelijke vertegenwoordiging? Neem dan contact op met een van de advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden.

Advocaat wettelijke vertegenwoordiging nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in wettelijke vertegenwoordiging in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de wettelijke vertegenwoordiging advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren wettelijke vertegenwoordiging

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde wettelijke vertegenwoordiging advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend wettelijke vertegenwoordiging advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN