9 personen- en familierecht advocaten
IN EINDHOVEN GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Liedeke Floris Specialist
Liedeke Floris
Wij.Legal
Lekkerbeetjesstraat 6, 5211 AL, Den Bosch
Profiel Contact 195,00 p/u
Annemarie Broers
Annemarie Broers
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 200,00 p/u
Rob den Hoed
Rob den Hoed
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 209,00 p/u
Charlotte van Beukering-Michielsen Specialist
Charlotte van Beukering-Michielsen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Sacha Ruijs-Kreté Specialist
Sacha Ruijs-Kreté
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Pui Ling Specialist
Pui Ling
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Mathilde Becking Specialist
Mathilde Becking
Wij.Legal
Lekkerbeetjesstraat 6, 5211 AL, Den Bosch
Profiel Contact 195,00 p/u
Katinka Bovens
Katinka Bovens
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Personen- en Familierecht advocaten Eindhoven

GESPECIALISEERDE PERSONEN- EN FAMILIERECHT ADVOCATEN EINDHOVEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat personen- en familierecht in Eindhoven? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten personenrecht en familierecht in Eindhoven.

Advocaat personenrecht familierecht Eindhoven

Personen en familierecht specialisten Eindhoven

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde personen- en familierecht advocaten in Eindhoven. De personen- en familierecht experts in Eindhoven zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het personen- en familierecht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van personen- en familierecht advocaten in Eindhoven, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle personen- en familierecht vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is personen- en familierecht?

Eén van de rechtsgebieden die de meeste mensen direct aan zal spreken, is het personen- en familierecht. Misschien heeft niet iedereen er direct mee te maken, maar voor velen zijn de zaken in het personen- en familierecht wel zeer sprekend. Vaak heeft men ook een zeer specifieke opvatting over hoe het recht zou moeten zijn. Het rechtsgebied regelt kort gezegd alle juridische relaties tussen personen. Denkt u daarbij aan vraagstukken over afstamming, huwelijk, geboorte en echtscheiding. De oplettende lezer zal hier de erfenissen missen. Dat recht komt met name terug in het erfrecht, al kan dat ook wel onder het personen- en familierecht worden begrepen; het staat immers ook weer niet helemaal los van dat rechtsgebied.

De invloed van de Europese Unie

Het personen- en familierecht is één van de rechtsgebieden waar de invloed van de Europese Unie zeer sterk aanwezig is. Op grond van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) heeft eenieder recht op family life (gezinsleven; artikel 8). De overheid moet het hare doen om dat gezinsleven te beschermen. Wanneer een uithuisplaatsing niet gerechtvaardigd is of een adoptiekwestie onterecht is afgewezen, kan soms van een schending van dat recht op gezinsleven gesproken worden. Daarmee waarborgt het EVRM een extra mogelijkheid om rechtvaardigheid in een zaak te bereiken.

Grote veranderingen in het personen- en familierecht

Het personenrecht en familierecht is bij uitstek een rechtsgebied dat voortdurend verandert. Het moet immers met de veranderingen in de maatschappij mee gaan. Waar voorheen geen huwelijk tussen personen van hetzelfde geslacht mogelijk was, is dat nu wel mogelijk. Zo zijn er uiteraard nog tal van zaken te vinden die zorgen voor die grote veranderlijkheid. Kampt u met een probleem in het personen- en familierecht, raadpleeg dan een advocaat van Advocatenkantoren.nl zodat u zeker weet dat u van deskundig advies wordt voorzien.

Advocaat personenrecht en familierecht in Eindhoven nodig?

Personen en familierecht advocaten of advocatenkantoren in Eindhoven kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het personen- en familierecht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een personen en familierecht expert in Eindhoven voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een personenrecht en familierecht advocaat in Eindhoven

Kom via Advocatenkantoren.nl in contact met uw gewenste personenrecht en familierecht advocaat. Via het profiel van de door u gekozen advocaat kunt u uw aanvraag of vraag doorsturen. Onze juridische medewerkers zullen vervolgens uw aanvraag beoordelen. Mocht er meer informatie vereist zijn, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken. In het geval wij niet direct een geschikte advocaat tonen, kunt u via het helpdesk formulier uw zaak aan ons doorsturen. Zodoende kunnen wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat in Eindhoven. De aangesloten personenrecht en familierecht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Eindhoven. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren personenrecht en familierecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten personenrecht en familierecht in Eindhoven. Neem direct contact op met een personenrecht en familierecht specialist uit Eindhoven.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •