4 personen- en familierecht advocaten
IN DEN BOSCH GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Charlotte van Beukering-Michielsen Specialist
Charlotte van Beukering-Michielsen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Gamze Toprak
Gamze Toprak
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Sacha Ruijs-Kreté Specialist
Sacha Ruijs-Kreté
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Pui Ling Specialist
Pui Ling
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Personen- en Familierecht advocaten Den Bosch

GESPECIALISEERDE PERSONEN- EN FAMILIERECHT ADVOCATEN DEN BOSCH

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat personen- en familierecht in Den Bosch? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten personenrecht en familierecht in Den Bosch.

Advocaat personenrecht familierecht Den Bosch

Personen en familierecht specialisten Den Bosch

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde personen- en familierecht advocaten in Den Bosch. De personen- en familierecht experts in Den Bosch zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het personen- en familierecht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van personen- en familierecht advocaten in Den Bosch, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle personen- en familierecht vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is personen- en familierecht?

Eén van de rechtsgebieden die de meeste mensen direct aan zal spreken, is het personen- en familierecht. Misschien heeft niet iedereen er direct mee te maken, maar voor velen zijn de zaken in het personen- en familierecht wel zeer sprekend. Vaak heeft men ook een zeer specifieke opvatting over hoe het recht zou moeten zijn. Het rechtsgebied regelt kort gezegd alle juridische relaties tussen personen. Denkt u daarbij aan vraagstukken over afstamming, huwelijk, geboorte en echtscheiding. De oplettende lezer zal hier de erfenissen missen. Dat recht komt met name terug in het erfrecht, al kan dat ook wel onder het personen- en familierecht worden begrepen; het staat immers ook weer niet helemaal los van dat rechtsgebied.

De invloed van de Europese Unie

Het personen- en familierecht is één van de rechtsgebieden waar de invloed van de Europese Unie zeer sterk aanwezig is. Op grond van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) heeft eenieder recht op family life (gezinsleven; artikel 8). De overheid moet het hare doen om dat gezinsleven te beschermen. Wanneer een uithuisplaatsing niet gerechtvaardigd is of een adoptiekwestie onterecht is afgewezen, kan soms van een schending van dat recht op gezinsleven gesproken worden. Daarmee waarborgt het EVRM een extra mogelijkheid om rechtvaardigheid in een zaak te bereiken.

Grote veranderingen in het personen- en familierecht

Het personenrecht en familierecht is bij uitstek een rechtsgebied dat voortdurend verandert. Het moet immers met de veranderingen in de maatschappij mee gaan. Waar voorheen geen huwelijk tussen personen van hetzelfde geslacht mogelijk was, is dat nu wel mogelijk. Zo zijn er uiteraard nog tal van zaken te vinden die zorgen voor die grote veranderlijkheid. Kampt u met een probleem in het personen- en familierecht, raadpleeg dan een advocaat van Advocatenkantoren.nl zodat u zeker weet dat u van deskundig advies wordt voorzien.

Advocaat personenrecht en familierecht in Den Bosch nodig?

Personen en familierecht advocaten of advocatenkantoren in Den Bosch kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het personen- en familierecht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een personen en familierecht expert in Den Bosch voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een personenrecht en familierecht advocaat in Den Bosch

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste personen- en familierecht advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten personen- en familierecht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Den Bosch. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren personen- en familierecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten personen- en familierecht in Den Bosch. Neem direct contact op met een personenrecht en familierecht specialist uit Den Bosch.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •