•  
     

34 alimentatie niet betaald advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Jacquemain Sondeijker Specialist
Jacquemain Sondeijker
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht

Alimentatie niet betaald advocaten

GESPECIALISEERDE ALIMENTATIE NIET BETAALD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bij niet betaalde alimentatie? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde alimentatierecht advocaten.

Advocaat alimentatie niet betaald

Is de alimentatie niet betaald en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde alimentatierecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met niet betaalde alimentatie als expertise. Het alimentatierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van niet betaalde alimentatie.

Alimentatie niet betaald

Wanneer de ex-partner verplicht is de alimentatie te betalen en dat niet doet, kunt u daardoor in problemen komen. De alimentatie wordt namelijk aan de ex-partner betaald om er voor te zorgen dat deze zichzelf en eventuele kinderen kan onderhouden. Dat geld is dus geen extraatje, maar is hard nodig. Daarom is het zaak spoedig actie te ondernemen wanneer alimentatie niet tijdig wordt betaald.

Onderling oplossen is de gewenste optie

Allereerst is het aan te raden om onderling de problemen op te lossen. Voor de onderlinge verhoudingen op de lange termijn is het veelal beter als u zelf contact opneemt met de ex-partner en navraagt waarom niet is betaald. Misschien is het er bij in geschoten, kan tijdelijk niet worden betaald, of zijn er andere redenen. Mogelijk kunt u een betalingsregeling treffen. Wanneer u er onderling niet uit komt of het u niet verstandig lijkt zelf contact op te nemen met de ex-partner, bijvoorbeeld omdat de verhoudingen stevig verkoeld zijn, schakel dan een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl in.

Een advocaat kan uitkomst bieden

Wanneer de alimentatieplicht door de rechter is vastgesteld, kunt u het Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen (LBIO) inschakelen. Zij kunnen de alimentatie innen bij de ex-partner die moet betalen en uitkeren aan de ouder die zou moeten ontvangen. Eventueel kunt u een deurwaarder inschakelen en wanneer u een bijstandsuitkering ontvangt, kan de gemeente de inning overnemen. Ook wanneer de ex-partner in het buitenland woont, kan het LBIO mogelijk hulp bieden. Wanneer de afspraken onderling zijn gemaakt, moet u mogelijk eerst langs de rechter. Neem hiervoor contact op met een advocaat om de juiste stappen te zetten.

Advocaat als de alimentatie niet wordt betaald

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten als de alimentatie niet betaald is in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren alimentatie niet betaald

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde alimentatie niet betaald advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten bij niet betaalde alimentatie.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN