•  
     

34 alimentatieberekening advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Jacquemain Sondeijker Specialist
Jacquemain Sondeijker
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht

Alimentatieberekening advocaten

GESPECIALISEERDE ALIMENTATIEBEREKENING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor het berekenen van de alimentatie? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde alimentatieberekening advocaten.

Advocaat alimentatieberekening

Wilt u de alimentatie berekenen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde alimentatieberekening advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met alimentatieberekeningen als expertise. Het alimentatierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een alimentatieberekening.

Alimentatieberekening

Na de beëindiging van een huwelijk of geregistreerd partnerschap, kan de plicht tot betaling van alimentatie bestaan. Dit is bedoeld als onderhoudsverplichting van de partner of de kinderen, zodat zij hun leven kunnen voortzetten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een van beide partners werkte en de andere partner het huishouden voor zijn of haar rekening nam. Na scheiding zal ook die tweede partner aan de slag moeten om inkomen te genereren, maar veelal zal sprake zijn van een achterstand wanneer jaren niet is gewerkt. Om die reden kan alimentatie gerechtvaardigd zijn.

Hoe hoog is de alimentatie?

De hoogte van de alimentatie wordt berekend middels een formule waarin eigenlijk alle aspecten worden meegenomen. De belangrijkste onderdelen hiervan is het inkomen van de persoon die de alimentatie ontvangt, en dat van de persoon die de alimentatie zou moeten betalen. Er zijn echter tal van factoren die hierop invloed kunnen hebben. Daardoor is het niet eenvoudig om een algemene formule op te stellen die ook nog eens handzaam zou zijn. Bovendien heeft niet iedereen recht op alimentatie. Om te voorkomen dat iemand zich ten onrechte arm of rijk gaat rekenen, is het daarom ten zeerste aan te raden contact op te nemen met een advocaat die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden. Deze advocaten kunnen u helder uitleggen of een alimentatieverplichting bestaat, en hoe hoog deze zou kunnen zijn.

Alimentatieverplichting beëindigen

Ook wanneer u van mening bent dat een alimentatieverplichting zou moeten worden beëindigd, kunt u contact opnemen met een ervaren advocaat. De advocaat zal uw kansen inschatten en kan indien gewenst een juridische procedure starten om de alimentatieplicht te laten beëindigen.

Advocaat voor het berekenen van alimentatie nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het berekenen van alimentatie in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren alimentatieberekening

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde alimentatieberekening advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten voor het berekenen van de alimentatie.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN