•  
     

34 alimentatie aanvechten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Jacquemain Sondeijker Specialist
Jacquemain Sondeijker
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht

Alimentatie aanvechten advocaten

GESPECIALISEERDE ALIMENTATIE AANVECHTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor het aanvechten van de alimentatie? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde alimentatie aanvechten advocaten.

Advocaat alimentatie aanvechten

Wilt u de alimentatie aanvechten en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde alimentatierecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het aanvechten van alimentatie als expertise. Het alimentatierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van het aanvechten van alimentatie.

Alimentatie aanvechten

De verplichting tot betaling van alimentatie en het te betalen bedrag worden veelal bij de echtscheiding vastgesteld. Het kan echter om tal van redenen zo zijn dat de alimentatieverplichting nadien gewijzigd zou moeten worden. Bijvoorbeeld als het inkomen en daarmee de draagkracht van de alimentatiebetalende minder wordt. U hebt dan de mogelijkheid om met de ontvanger van de alimentatie afspraken te maken over de hoogte van de te betalen alimentatie. Komt u daar onderling niet uit, dan kan een advocaat van Advocatenkantoren.nl u daarbij helpen.

Onderling nieuwe afspraken maken

U mag niet zomaar op eigen houtje minder alimentatie betalen. U moet daartoe allereerst overleg voeren met de ex-partner. U kunt een herberekening laten maken door het Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen. Voor die berekening wordt eenmalig een eigen bijdrage gevraagd. Wanneer de  berekening is gemaakt, dienen de afspraken te worden vastgelegd, bijvoorbeeld in een ouderschapsplan of aparte overeenkomst. Ook wanneer de rechter de alimentatie heeft uitgesproken, kunt u onderling afwijkende afspraken maken. Komt u er onderling niet uit en wil de ex-partner de alimentatie handhaven, dan kunt u een mediator of advocaat inschakelen.

De rol van een advocaat

De advocaat zal berekenen wat op basis van uw draagkracht de alimentatie zou moeten bedragen. Wijkt dit af van wat er is afgesproken, dan kan de advocaat proberen te ex-partner ervan te overtuigen dat dit het juiste bedrag zou moeten zijn. Hopelijk kan daarmee een gang naar de rechter worden voorkomen. Gaat de ex-partner hiermee niet akkoord, dan zal de rechter moeten beslissen wat de alimentatieplicht zou moeten zijn.

Advocaat voor het aanvechten van alimentatie nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het aanvechten van alimentatie in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren alimentatie aanvechten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde alimentatie aanvechten advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten voor het aanvechten van de alimentatie.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN